Elsef25 Bugün doktora gittik 1 ay geride dedi bebek küçükmüş kilosu 2 kiloymuş ayrıntılı ultrasona girdik doktorum minyon tipli bi bebekte olabilir bi sıkıntısı falan yok dedi ama kilosu düşük olunca üzüldm. Benm gibi yaşayanlar okdu mu
minikportakal Elsef25 canım istersen başka doktorada görün 1 ay normal değil gibi bilmiyorum tabi de benim doktorum her gittigimde kordon kan akışına falan bakıyor beslenme güzel olup olmadığını anlıyor ordan belli bi değerlerden belki sorun vardır diye dedim belki de gerçekten minyondur ama görünmekte fayda var
Asil28 Elsef25 2 hafta ileri ya da geri normal diyorlar. Başka bir dr a gözük istersen. Birde çiğ kabak çekirdeği, çiğ badem, kaşar , muz ye sade soda iç bebeğe kilo yapıyor.
Mavisperi Elsef25 ABlam 32 haftalik hamile 1.5 kilo bebek 10 gün geride geliyo demis nasıl oluyo ya kafam karıştı benimde 2 hafta var arada sizinki daha kilolu 1 ay geride kalması nasıl bisey oluyo 🙄
Elsef25 minikportakal son 2 aydır doktorlar aynı şeyi söylüyo. Bursadada bakıldım başka doktora 1 hafta geri dedi. Gecen ayda izmite geldm burdaki doktorda küçük ams sıkınto yok dedi. Bugünkide başka doktordu 32 gözüküyor dedi ama ayrıntılıda 34+5 haftalıksın bebekte 2 kilo ama minyon olabilir ilk çocugum da minyon tipli ama hiç böyle sorunla karşılaşmadm
minikportakal Elsef25 dediğim gibi kordon kan akışına bakılması lazım sanırım beslenme sorunu olabilir benim bebeğim de aşırı kilolu drgil doktor öyle söyledi ama kan akışı iyi güzel besleniyor demek ki genetik dedi
Elsef25 minikportakal bilmiyorum ama bakmışlsrdır diye düşünüyorum ayrıntılıya bile girdm her şeyinr baktılar