Filizk İstanbul çam sakurada yaptım aşırı memnun kaldım özel hastane gibiydi.
41.hafta hiç açılma sancı VS yoktu bende. Su gün gel yatıs yapıcaz dediler. O gün gittim sabah 9 da bütün muayeneleri evraklar yapıldı hazırlandı hastanede yer yok diye akşam 17:00 de odaya aldılar. O sürede yemek yeme dediler maa ben durabilşrbiyim. 13:00 de yemiştim iyiki yemişim ölürdüm açlıktan 🤷🙄 sunı sancı takıcaz çorba falan ic dediler akşam onuda içtim. Kontrolleri yapıldı nst baglandım bir yandan suni sancı verildi. 19 saat gecti bende gram sancı agrı VS yok 4 cm acılmışım 🤭 2 saatte 1 kontrole geliyolardı 6-7 kısı falan geliyorlar asistan ebe doktor hemşire falan. Neyse 19.saat yarım su bardağı suyum geldi. Sonra ufaktan sancılar başladı 4 cm den sonra. 3 saat sancı cektim 10 cm olmus bebeğin kafası gözüküyordu refakatcı hemşireye cagırdı hemen aynı odada dogum yaptım 2. Ikınmada suyum ile beraber geldi kızım. 🤭 Refakatcım her dk benım yanımdaydı sadece muayene ve dogum zmanaı koridora cıkarıyolar.sonra dogum oldu bebek yine o odada muayene aşı yapıldı bütün aletler odada mevcut herşey hazırlanıyor zaten. Odanın içinde ayrı bir oda var orada bütün aletler sarılı duruyor hemen ordan alıyorlar. Bbek içinde büyük bir araba getiriyorlar orada ölçümler muayene asısı VS yapılıyor. Sonra dogum oldu odayı benı temizlediler çatal yatak sekline geldi temiz cardaf VS. Tamamlandı refakatcı içeri geldi. Bebeği giydirmediler biz kendimiz giydirdik yıkamıyolar sılıyolar sadece. Dogum sonrası kontroller muayeneleri yapıldı 8 saat sonra herşey yolunda diyip başka kata yatışımız verildi orda da 2 kişiydik hasta olarak. Yine refakatçim yanımdaydı.