BabyDrs Babyhappyy bana doktorum verdi canım 30 haftalık olduk hala daha arada bulantı olunca kullanıyorum gerçi bende ilk 4 ay hiç bir işe yaramadı bulantımı falan kesmedi ama şuan işe yarıyor ☺️😁
ozgeya Babyhappyy ben 6.haftamdan 28.haftama kadar kullandım.tamamen kesmiyor tabi ki ama hafifletiyordu.
Aslannnn Babyhappyy ben 6. Ayima kadar kullandim canim benimde bulantim coktu biraz olsun hafifletiyordu 😊
Babyhappyy BabyDrs önemli olan ilk ay geçirmesi 7 haftalık hamileyim çok aşırı bulantım inşallah ise yarar
BabyDrs Babyhappyy inşallah işe yarar ama dediğim gibi ilk 4 ay bana etki etmedi inşallah sana eder en zor zamanlar bulantı olarak 😊
Ozgeuzun Ben kullandım tatlım hamileliğimin ilk haftalarında iyi geldi mide bulantim geçince kestim icmeyi
Ozgeuzun Babyhappyy günde bir kere aç karnına kullandım bir kaç günden sonra geçirdi benim mide bulantısı daha da içmedim inşallah seninkini de geçirir...
aslhn06 Bana da verdi doktor ama öyle tamamen geçirmez deri bugün çok kötü olursam kullanacak bakalım☺️
Babyhappyy Ben içtim dün çok kötü oldum kusmaya çalıştım kusamadim midem çok kötü şişti çok kötüydü bidaha da icmem