Leyyaall Merhaba kızlar doğum yapalı 10 günü geçti sezaryen doğum oldu 2. Gün sütüm dolu dolu gelmeye başladı hastane tipi sağım makinası kiraladık saat başı 100 cc den fazla süt sağıyodum her yere akıyodu sütüm resmen ama 2 gündür resmen günde 100 cc geliyor ne kadar sağarsam sağıyım yok gelmiyor neden kesilir nasıl geri getirilir bu süt bilgisi olan varmı çok üzgünüm çok
Deletedmon00881 Leyyaall bebek niçin emmiyor canım, pompa ile bebek emişi aynı değildir, pompa ile bir süre sonra süt azalabiliyor, birde yediklerine, içtiklerine, dinlenmene dikkat et, stresten uzak dur..
MerveEbru Leyyaall rezene çayı süt için çok öneriliyor canım ayrıca gaz problemlerine de iyi geliyor ve tabiki bebeğini bol bol emzirmelisin
Leyyaall teachersrn emiyor ama mesela yarım saat emip mememde uyuyor ne yapsam uyanmıyor yerine bırakınca 10 dk sonra aranmaya başlıyor biberon veriyorum 30-40 cc ama geceleri genelde sağdığım sütü veriyorum direkt
Leyyaall Deletedmon00881 emiyor ama biberon kadar aktif değil bide ben kolaya alıştırdım galiba biraz bebişi memede boğuşuyor emsede 10′dk sonra aranmaya başlıyor🤷🏻♀️ Dinlenmek stresten uzak durmak ne mumkun 10 gundur gelen giden tantana bitmiyor ki bir kere bile lohusa yatagina girip yatamadim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
teachersrn Leyyaall sağdıkça süt azalır, sağmayı bırakın sürekli emzirin, hiç yorulmayıp bol bol uyumaya çalışın. Bol su için. Omuz arkanıza kürek kemiklerinizin üzerine masaj yaptırın. Öne eğilin arkanızdan birisi daireler çizerek masaj yapsın. Havuç tüketin süt kanallarını genişletir. Bol yeşillik yiyin. Karpuz da çok süt yapar tavsiye ederim. Ama yiyeceklerden önemli olan şey uyku ve su
Deletedmon00881 Leyyaall biberon ile mi verdin saydığın sütü canım, niçin dinlenmiyorsun, kim geliyorsa gelsin, gir yatağa hastayım de dinlen..
Leyyaall Deletedmon00881 evet sağdığım sütü biberonla verdim ilk bir hafta sarılık oldu ışık tedavisi falan aldı yeterki beslensin diye her yolu denedim hemende alıştı biberona malesef😔 yok ben salak gibi gelene gidene cay servisi yaptim sanki yatmak ayipmis gibi kendi kendime eziyet ettim
Deletedmon00881 Leyyaall biberonu bırakmazsan bebek emmeyi bırakır canım, 3 çocuğum var çok iyi biliyorum sütün hâlâ varken biberonu verme, bir emmez iki emmez üçüncü de mecbur emer canım, lohusa halinle niçin çay felan veriyorsun bacım hatta konseyi kabul etmeseydin..