Kzbn94 Merhaba ıyı akşamlar 😊 ben bugun doktora gıttım kese kac haftadır gözükmüyordu bugun gözüktü 8mm dedı tam 4 haftalıkmış ama kanamam var dusuk yapma ıhtımalın var dedı hap verdı korkuyorum ınsallah bsey olmaz bu durumu yaşayanız varmı acaba
Fira1903 Kzbn94 merhaba. Insallah birsey olmaz. Hangi ilaclari kullaniyosun suan? uzanip ayaklarini yukari kaldirmanda fayda vardir. Yemegini bile yatakta yemeni tavsiye ederim.
Annesininportakali53 Kzbn94 korkma kuzum eğer üzülürsen daha kötü olur yapacağın tek şey ilaçlarını düzenli kullanmak ve wc dışı ayağa kalkmamak ayağının altına yastık koy uzan hep hiç kalkmadan bu günlerde geçer allahin izniyle 🤲
FatmaNur_27 Kzbn94 benimde öyleydi canım ayağa kalkmaya dahi korkuyodum 3 aylık olana kadar full yattm düşük önleyici iğne ve fitil kullandım çok şükür kısmeti varmış 32. Haftaya ulaştik
Kzbn94 Annesininportakali53 maalesef oyle yatamıyorum canım 2 tane daha evladım var küçük onlara mecbur bakmak zorundayım
Kzbn94 FatmaNur_27 bnde suan hap kullanıyorum canım dusuk onleyıvı ama yatmaya fırsatım olmuyo 2 tane daha küçük evladım var
Ezgiselcuk Benimde düşük tehlikem oldu hap kullandım ve progestan iğne vuruldum 2 ay boyunca şuan çok iyiyizzz en iyi gelcek şey dinlenmek yatmak sigara kullanıyorsan kullanma bana doktor kanamanı arttırır demişti
Kzbn94 Ezgiselcuk bnde o ılavın hapını kullanıyorum canım evt maalesef sigara kullanıyorum eğer oylese hemn Bırakmam lazım
Ezgiselcuk Ezgiselcuk Kzbn94 üzülme sen kafana takma doktorum bana demiştiki eğer bebek kalcaksa seninle herşekilde kalır eğer kalmayacaksada ne yaparsan yap hiçbişey yapamazsın demişti sen bol bol dua et sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alalım
Peperonni Kzbn94 Aynısı bende de oldu sigarayı bıraktım. Şükür kanamalarda durdu bebeğin eşi aşagıdaydı o da yükseldi şükür iyiyiz şu an. Geçmiş olsun uzanınca ayaklarınızı belinizi yükseltin
Annesininportakali53 Kzbn94 Yardıma gelecek yakınında birileri olsa senin için daha iyi olur kuzum Bi tanede karnında can var çünkü bu süreci yatarak gelirsen daha iyi olur inşallah kısa sürede atlatırsın
Kizilkafaa Kzbn94 Annen veya kayınvaliden yok mu yardıma gelecek canım, cünkü bu süreçte ayağa kalkmasan cok daha iyi olur senin için.. umarım atlatırsın bu süreci sağlıkla kucağına alırsın
Kzbn94 Annesininportakali53 maalesef yok canım 😞 ama genede sık sık yatmaya çalışıyorum ınsallah bıran önce hersey duzelır