Fdemir Kızlar 2 gün sonra doğum bebeğe 200 gram aldırabilecek miyim yediğimi 1 2 haftadır kusuyorum bebek geride 10 gün dedi doktor 2 gün içinde ne yesem biraz da olsa kilo alır
Leyyaall Fdemir bebegim 36. Haftadan itibaren 2 hafta geriden geliyodu 39. Haftada 3300 oldu kilosu ultrasonda 39 da dogum yaptim 3615 dogdu yani ultrason yaniltabiliyor icinizi ferah tutun
Fdemir Leyyaall inşallah güzeldir kilosu 3 kg bari olsa miniğim üzülüyorum küçük diye 😞 ben çok hastalandım besleyemedim bebeği maalesef son haftalarda
Yeliz6767 Leyyaall Ben de bu gün kontrole gittim 37+6 yım doktor kilosunu 2487 gr dedi küçük görünüyor dedi inşallah daha ileridir ultrason kilosu 😶
Leyyaall Fdemir bende aynı sizin gibi cok uzuluyordum bari 3 kilo olsa fazlasinda gozum yok diyodum, haftan biraz daha ilerlese mutlaka kilosu artar ama neden 37 de dogum oluyorki
Mozcann Ben erken doğum yaptım bebişim 2 kg doğdu hiç üzülmeyin bebişin kilosu iyi. doğuma 2 gün kalmış stres yapmayın hissediyor sizi annesi 🥰
Leyyaall Yeliz6767 haftaniz daha erken 40 a kadar yolu var gercekten son haftalar fazla kilo aliyo bebisler hic bozmayin moralinizi