Pinaray0309 Yasemincee aynısını bugün yaşadım normalde sezeryan içinde olması lazım ama yatış olmadığı için ücretli dediler 1000 tl yi geçti bnm hastanemde yaptırmadım yarın devlete gidip yaptiricam salı günü demistik doğuma erteledim o yüzden
Yasemincee Pinaray0309 Aaaaaa 1000 miii aman yarabbim o ne öyle. Devlette yaparlar mı ya çok ilgisizler insan birşey demeye korkuyor 😳
Pinaray0309 Yasemincee öyle ama yapicak bisey yok bende sordum bugün burda bu soruyu bazısı bakmiomus bile ama eşşek gibi bakicaklar özeller iyice azıttı tek kan 110 tl 6 7 tane istio hepsi ayrı tutar doğum zaten dünya para bide doğumdan sonra neler cikarticaklar allah bilir o yüzden gidicem yarın sabah yaptircam yapmasalar ne olcak dogurmucazmi
kubraballi23 covid kan degerleri bilmem ne va bende 400 450 gibi bi mevla ödemistim sezeryan olacaktım acılmam vardı mecbur devlet hast. yapmaya fırsatım olmadı dogum parasından haric bide bu parayı verdim hatırladıkca sinirlerim bozulur 😁
Yasemincee Pinaray0309 Normla doğum yaptım o kadar zor geçti ki keyfi sezeryan istiyorum şuan o da dünya para. Sezeryan için 5000 dediler bide bu çıktı Allah hepimizin yardımcısı olsun
Pinaray0309 Yasemincee amin cnm bende 6bine anlaştım bugün bu testleri istedi vermedim Orda para 2 gün sonra yaparım dedim tam ticarethane olmuş allah yardımcımız olsun
Yasemincee Pinaray0309 Devlette yaptırınca bana yazar mısınız yaptılar mı diye yapıyorlarsa bende yaptırayım
Pinaray0309 Yasemincee geldim şimdi hastaneden çok iyi bi doktordu valla hepsini yaptırdım hatta rica ettim sezeryan öncesi hpv vs ekstra testler vardı onları bile yaptırdım önce olmaz dedi ama sonra kıyamadım dedi yaptı:)
Yasemincee Pinaray0309 Hep iyilerle karşılaşın inşallah çok sevindim. Bende şimdi hastaneyi aradım bizim testleri paket içinde yapıyorlarmış. Sizin doğum hangi gün biz haftaya cuma ☺️
Pinaray0309 Yasemincee amin hepimizi inşallah valla benim normalde yarındı ama bu testleri dışarda yaptircam die cumaya erteledik paket ici ne dahil etmediler gıcık oldum kalsın 2 3 gün daha dedim cuma günü inşallah yatıcam bende :)
Pinaray0309 Nevruzece yok cnm randevu aldım kadın doğumdan muayne olarak gittim doktorum bu tahlilleri istedi dedim öyle yaptırdım