cagla2911 Merhaba kızlar progestan yazdı doktorum ama vajinadan almamı söyledi sizde kullanan var mı aranızda nasıl kullanıyorsunuz
FatmaNur_27 cagla2911 yatmadan önce fitil gibi vajinadan alın içinde eriyo zaten kendisi özellikle bişey yapmanıza gerek yok bir kısmı geri cikabiliyo kremsi yapıda ama vücudunuz gerekli olanı almış oluyo
Ozgeneco cagla2911 bugün doktor banada verdi ister vajinal istersen ağızdan al dedi vajinal almanın daha etkili olduğunu okudum ama nasıl yapıcam bilmiyorum 🙄
Rkye66 Ben 16. Haftamdan beri kullanıyorum, 28 deyim. Ağızdan alınınca yan etkisini görenler oluyormuş ama vajinadan yan etki olmuyor. Akşam kullanıyorum sabah fitil akıyor geri, bu da normalmiş, vücut fitilden alacağını alıyormuş kalanı akiyormus.
Kzbn94 Rkye66 canım akması sorun olmuyomuymus yanı bende bugun yaptım yarısı aktı dışarı çıktı sana doktor mu dedı acaba
Rkye66 Kzbn94 ilk aktiginda doğru şekilde kullanamadım sandım. Çok araştırdım herkes akıyor dedi. Doktor da normal demişti
motherofcats ben hamile kalmadan önce başladım hala kullanıyorum 18 haftalık olucaz günde 3 defa vajinal alıyorum fitil olarak. yalnız koyduktan 1 2 saat sonra eriyip geri akıyor o zaman rahatsız edici oluyor günde kaç defa çamaşır değiştiriyorum.
Muya Gayet normal akması kizlar vücut aldığını alıp gerisini atıyormuş bende cokk kullandım yanlız tavsiyem günlük ped kullanın birde yatarak yapın ve on on beş dk kalkmayın
cagla2911 Valla bana ağızdan alırsan bayılabilirsin yan etkisi çok dedi normal vajinana ittir parmağınla ittirebildiğin kadar dedi ilk defa kullandım bende sabah akşam kullanacağım sonrasında 2 saat kalkma akmasın dedi
Azra41 cagla2911 ilk yutarak kullandım ama mal etti beni bide midem bulanmaya başladı şimdi fitil olarak kullanıyorum yatarken 😊
Annesininportakali53 cagla2911 doğru demiş kuzum ağızdan alınca çok yan etki yapıyor ağrı baş dönmesi bir sürü şey ama vajinal yönden hiçbir yan etki yapmıyor tam tersi bebek için daha etkili vajinal yoldan kullanmak ilaci ileri ittirebildigin kadar ittir gece yatmadan kullan yumuşak kapsül olduğu için eriyor fazlalığı da akinti olarak dışarı atıyor 🥰
Cdem21 cagla2911 5.haftadan beri kullanıyorum şuan 7+6 olduk daha bir ay devam edecek vajinadan koyuyorum kanamam olduğu günler hiç geri gelmiyordu ama artık koyduktan 2-3 saat sonra çoğu geri gelmiş oluyor vücut ihtiyacı kadarı alıyor diyorlar hayırlısıyla bu dönemleride atlatırız inşallah