Gulkk 5 aylık hamileyim ve kaburga ağrısından duramıyorum. Sanki içime batıyor. Yaşayan var mı aranızda 😭😭😭
pelin47 Gulkk Bende yaşadım ne sola ne sağa yatabildim yatsam 2 dk sonra batıyordu. D vitamini magnezyum takviyesiyle biraz rahatladım
Huser Gulkk Ayy bende yaşıyorum 5aylığım sağ tarafım mahvetti beni çok canım acıyor üstüne yattığım an uyanıyorum Allah yardımcımız olsun 🥺🥺
Seyma_nur1 Gulkk bende 6.ayıma yeni girdim sağ kaburgamın göğsümün hemen altı batıyo bıçak saplıyolar sanki sırt ağrımda çabası🤦♀️
Gulkk Huser vallahi benimde ama benim ne ayakta ne otururken ne de yatarken hiç duruluk yok hep ağrı bazen öyle nir sancı oluyor ki sanki kırıldı. Sağ kaburgam karnıma batıyor
Huser Gulkk Doktorumuzla görüşelim bakalım o ne diyecek 🥺 böyle devam edemez bi çözüm bulmamız lazım 🥺🥺
Gulkk Seyma_nur1 kime söylediysem erken başlamış bu ne naz diyor. Hemşire olduğum için bilinçli olduğum için ve çalışmadığım için hani sanki hani ben yoğun yaşıyormuşum gibi. Merak ettim gerçekten başkalarında da var mı diye
Seyma_nur1 Gulkk maalesef var😢 üstelik daha ağırlaşmadım bide ağırlaşınca nasıl olurum düşünemiyorum 🥺
Sadriye35 Gulkk benim de 7 buçuk aylık Sağ kaburgam çok ağrıyor batıyor Sağ tarafima yatınca özellikle çok ağrıyor