busekoraltan Nurakin077 ya benim de o bıçak saplanması vajinada degıl popoda. Ben anlamadım çıkacağı yeri karıştırdı galiba 😂😂
Nurakin077 busekoraltan bahahahaha yaaa bu espiriyi çok güldüm. Baş geliş dedi mi doktor dediyse korkma bacım
Gzdozlm busekoraltan benim hamileliğin başından beri o şekilde akıntım maalesef ya. Perşembe günü doğuma gidicem hayirlisi ile bebis çok fazla kilo almıyor 2.sezeryanim
muallimehnm Bizdr bugün 38 olduk. Hiçbirşey yapasım yok bıraksalar tüm gün yatıp uyuyabilirim. Ara ara kasık sğrım oluyor. Gece bazen karnımda bir acı ile uyanıyorum, yanlış pozisyonda yatıyorumdur belki. Hiçbir belirti yok bebişi bekliyoruz.
Esosunannesi_ busekoraltan 38+4. Ne gelen var ne giden ara ara kasılmalarım sancılarım oluyo cuma günü gitmiştim nstde sancı çıktı ama doktor az çıkmış iyi bı sancin var diyemeyiz dedi akıntım olmuyor niye bilmiyorum kuskuru şaştım kaldım iyi biseymi kötü biseymi bilmem😑
Nurakin077 busekoraltan bakalım bizim yarın kontrol var acaba kanala indi mi burda o vajinaya bıçak saplanması için herkes bebek kanala yerleşiyor demiş umarım yerleşmiştir
Nurakin077 busekoraltan of gergin anlar desene benimde yarın olıcak herhalde canım deneyimimi paylaşırım bende daha olmadık çünkü bakalım neler olacak 🫣🫠
Nurakin077 busekoraltan canım çatı muayenesi olmadım haftaya olacakmışım direk nst ye bağladılar sancım varmış Kasılmalar var falan dedi ama çatı muayenesi haftaya yaparız o zaman kadar dolun başlamazsa dedi. Sanırım çok çatı muayenesi taraftarı değil doktorum. doğum koçu doktorun genelde nişan gelmeden su gelmeden çatı muayenesi yapma taraftar değil demişti
busekoraltan Nurakin077 ayy benımde yarına alındı çatı olayı. Valla hayırlısı ne ise o olsun canım benim 🙏🏻 Sağ Salim kucağına alırsın inşallah. Hepimizde 🙈
tevhidebrt Bende 38+4 günlük oldum bugün son 1 haftadır alt bölgem ve belim aşırı ağrıyor ama ne nişanım geldi ne de suyum 10 gün kaldı normal doğum olcak çocuk kanala girmiş bakalım bekliyoruz bizde😊