Alpisinannesii Kızlar 24 haftalığız bebek sürekli sol tarafta duruyor arada karnım sertleşiyor sebebi ne olabilir başına gelen var mı ?
Buseyllzr Alpisinannesii benimde sürekli sağda sanki ayaklarını oraya dayamis gibi ara ara sertleşiyor geriliyor çok canım acıyor bu kızlar rahatına düşkün oluyor içerde sanırım 😂
Alpisinannesii sunset_momy kız şu an karnım aşırı sert neden oluyor anlamıyorum sonra geçiyor hatta sırtımın sol tarafı aşırı ağrıyor
sunset_momy Alpisinannesii bizim de cinsiyet kız bende sadece sırt ağrısı var sertleşme olayını yaşamadım
Esra33-34 Alpisinannesii doktorunuz magnezyum verdımı bende bebek toplanıyo bırakıyo kendını dedım magnezyum iyi geldi
Buseyllzr Alpisinannesii buyudukce yerleri daralıyor baskı yapıyorlar 1 ayım kaldı doğsa da kurtulsam diyorum 😂
Esra33-34 Benım oğlan da sadece sağ tarafta hıc sola geçmiyo artık boşlugumu agrıtıyo yanı makat duruş da olsa sağda duruyo
edis22 Alpisinannesii bildim🥰🧿 kiz bebekler solda oluyormus problem digil yani benimkide hep sagdaydi simdi buyumus artik heryerde
Alpisinannesii Buseyllzr daha 24 haftalık ama hep solda orda duruyor sırtımın sol tarafı ağrıyor ve orda toplanıyor