AlevSysl Gamzedmen merhaba 21 haftalık hamileyim 11.haftada yaptırmıştık. Hüsnü hocama gidiyorum. 150 TL idi sadece. Ama bayramdan sonra bir zam gelmiş hastaneyi arayarak öğrenebilirsiniz.
Gamzedmen Havva1995 gerçekten mi daha uygun diye düşünmüştüm nasıl yapılıyor peki hangi doktora gidiyorsun
AlevSysl Bir de gebeliğin 7. Haftasında Medicananin anlaşmalı olduğu Sompo Japan sigortada doğum paketi sigortası yaptırdık. Normal ya da sezeryan doğum ve 9 muayene hakkı 5100 liraya. Ve kan tahlillerinde % 30 indirim hakkınız oluyor.
Havva1995 AlevSysl Kızlar bide doğum raporu alıp SSK ya gidip hastaneden doğum ğcretinin yarısını veriyorlarmış alan çok olmuş fikri olan var mo ben sezeryan yaptım da orda yine olacak
Havva1995 AlevSysl Sigortayı nasıl yaptınız bende yapsam bari ama şuan 18 haftalık olduk gereklimi sizce
Gamzedmen Havva1995 bence sigora yaptırmalısın hem ameliyat hem muayene hepsi içinde daha uyguna geliyor
Gamzedmen Havva1995 bence gerekli ben doğum doğum sonrası olabilecek küvez ayrıca 9 muayene ücreti tahlillerde indirimle birlikte 5200 e yaptırdım bi nebi herşey dahil bence yaptırın zaten sadece doğum 5 bin küsür☺️
Havva1995 Gamzedmen ay nerden yaptırcam keşke önce yaptırsaydım 1200 vermezdim 😁 geçen hafta bidaha gittim muayene kan verdim muayene artmış bide nereyi aramam lazım yarın arasam bari
Gamzedmen Havva1995 bize eşimin sigortacısı yaptı bilmiyorum sezeryan ne kadar ilk gebeliğim 🤗 05437681517 bize yapan abinin numarası ararsanız yardımcı olur ismi Ömer Karakoç ☺️
Havva1995 Gamzedmen 5 ay sonra tekrar gideceğim inşallah yine sezeryan ama geçen 1200 verdim muayene ile 1600 flan buldu geçen hafta tekrar muayene kan derken 600 buldu bundan sonra da sigortaya para versem mi bilmiyorum cnkü doğum sigortayı karşılamıyor diye duydum sadece kan ve muayene parasını karşılıyor