DilsenDede Hamişler merhaba 😊 Bursa’da nerede Doğum yapmayı düşünüyorsunuz ve hangi doktora gidiyorsunuz acaba. Fiyatlar hakkında bilgisi olan varmıdır? 😊😌😍
Tugcealtinisik DilsenDede Yıldırım doruk gizem yıldırım'a gidiyorum muayene ücreti 95tl Doğumu daha konuşmadım
EbrarBulut Ben doruk yıldırım gizem hanıma gidiyorum çok memnunum ama doğumumu osmangazi aritmide yapma düşüncesi takıldı bu ara kafama kararsızım hastahanenin yeni olması sebebiyle siz nereye gidiyorsunuz
MerveKya Bende Esentepe’ye gidiyorum doktorumdan da çok memnunum doğum ücretlerini araştırmıştım daha yeni bir arkadaşım yaptı hatırlayamıyorum şuan
KardelenAnnesi Medicabil Hastanesi Dr.Mutlu Kilciler çok memnunum🙏🏻 Muayene ücreti 100 tl normal doğum 2000 sezeryan 2500
DilsenDede [bilinmeyen] ben o hastanede İsmail küçükerdoğanu duydum ama fiyat olarak 7-8 binlerden bahsettiklerinde çok geldi herşey içindeyse iyiymiş
Annemmmm Merhaba bende medicalpark hastanesinde Bahar Çelen e gittim şuanlık iyi bakalım daha iki kez gittim doğum ücretleri de normal 2500₺ sezeryan 3500₺ ama sanırım 2017 fiyatları bunlar