Lazkizi6155 Bnm btahcg cok guzel artiyordu ama bebegim gelismedi ve persembe gunu kurtaja alinicam allahm herkezin bebegini kucagina sagsaglim almayi nasip etsin insallah bu qciyi kimseye yasatmasin ona cok takilma🙄
Lazkizi6155 Aysetuna kalp atısi duyulmadi dun dinlicektik bayram dolayısıyla klinikler kapaliydi 7+1de duyulmadi gelisimi 6+3de durmus malesef😞
haticealici benimmdunyamm bugün verdim 461 cıktı progesteron da 10 son adet tarihine göre 6+6 haftalık ama bugün dr gittik kese vs görünmedi beta artışları 2 mayıs 195 5 mayıs 394 9 mayıs 461
benimmdunyamm haticealici evet biraz yavaş artıyor geç döllenme olabilir belki canım mesela benim adetim 15 gün geçmişti 2009 du degerim 5 haftalık falan demişti ama daha kucukmus geç döllenme çıktı
Lazkizi6155 Aysetuna bulantilarim hala devam ediyor malesef hic bi belirtim olmadi yarin kontrol tekrardan persembe kürtaj yapilicak
Lazkizi6155 Aysetuna cok sagol allah razi olsun bugun bi mucize b3kliyorum rabbim nasip eder insallah o mucizeyi
Aysetuna Lazkizi6155 canım dün yazıcaktım aslında ama yanlış anlarsın die yazmamıştım inş mucizen gerçekleşmiştir bugün nasıl geçti?