Bimucizeee merhaba dün ishal kusma yaşadım sonrasında sancım olunca acil olarakm doktora gttm doktor elle muayene etti 1 cm açılman var dedi yatış verdi düzenli nst çekildi progestan vs verdi bugun hastaneden çıktım normalde pilates vs yapıyordum başından beri yürüyüş vs yasakladı dinleniceksin yürüyüş ve pilatesi yasakladı .Burası evime yakın olan bir hastaneydi dün acil olarak girmiştim baya tedirgin edici konuştu hatta çiğer geliştirci yapmak istedi 2 hafta işe gitme yataktan pek çıkma vs dedi öğlen çıkınca kendi hastanemde doktra gttk rahim ağzını ölçtü bir sıkntı görmedi elle muayne etmek istemedi(gereksiz elle muaynede açıklık yaratabilir dedi) speklumla genişletip giriş yapmadan kontrol etti evet ufak bir çizgi var dedi(daha önce 16 haftada bir sonlandrma yapmştık sağlık problmli) bu daha önce doğum yapanlarda oluyor korkma rahim ağzın kısa değil bu açıklıkta seni korktmasın ama spor vs ara vermemmi istedi çok tedirginim 1 cm açıklık problem mi daha haftam çok küçük (27 ) sizin açıklığmızı anlaşıldğnda rahim ağzında kısalıkta bar mıydı