MerveeD Belmaa16 Benımde 38 haftalık 3150 gram 🤗 doktorum bugun tam istedgımiz kiloda dedi, sizinki biraz fazla gbı geldi bana ama doktorunuz daha ıyı bılır tabı
Emine003 Belmaa16 Bende en son 32+3 de gittim canım 2143 gr di Perşembe günü randevum var 34+3 olcaz o gün bakalım ne kadarlık olmuş 🥰 maşallah canım bu arada senin bebiş baya tombik maşallah maşallah nazarlardan korusun Rabbim 🤲🌺
Ceress Belmaa16 36+3 te 3200 dük bizde, iri bi bebiş olacak dedi doktor aksi bir durumdan şüphelenmedi ama 🤷♀️
Belmaa16 Seyo64 maşallah 🧿 yeterli bence 3 kilo rahat doğurursun bu gidişle ben normal doğum yapamıycam anlamadım ki yediklerim hep mi bebeğe gidiyo korkar oldum bişe yemeğe
Seyo64 Belmaa16 bana az geldi canim carsamba gün gel dedi tekrar gün verecek galiba ilk gebeligim sezeryan olucam ama kilosu az geldi ultrason olcumleride hep 35 36 çıktı ben 38 haftaligim ama bilmiyorum yani sanki yavaşlamis gibi geldi gelişimi
Belmaa16 Ozgrwili sağlıklı olsunlarda önemli değil bebeklerde de ödem oluyormuş ebe oyle söyledi en fazla sezeryan oluruz normal doğum yerine
Belmaa16 Emine003 hayırlısı olsun inşallah canım sağlıkla gelsinler benimde on günde nasıl oyle kilo aldı anlamadım valla doğuma kadar çok almasam bari suda içsem yarıyo demekki
Belmaa16 Ceress bende yarın 36 oluyorum bakalım inşallah haftaya kadar çok almaz valla napcağımı şaşırdım
Belmaa16 Besgiyayla 38 haftamda bende okadar olsam yeter 😂 şuan 3200 yarın 36 haftaya giriyorum inşallah çok almaz kilo
esenyamandaa Azra_Mom benimde 36+6 da 2380 idi. Zayıf bebek minyon olacak dedi zaten hafta olarakta geriden geliyor. Aman sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlar önemli olan o ☺️
Ceress Belmaa16 inşallah yinede önlem amaçlı bakılır şekerinize tabii ama kötü düşünmeyin hemen belki oda azıcık iri bi bebiş olacaktır sağlıklı olsun yeter ki 😊