gzdnrkck QUEEN088 adet olacakmışım gibi şişkinlik ve ağrım var onun dışında acıkıyorum biraz da sırt ağrısıı 🤰🏻🤤
Ozgeneco QUEEN088 bebeğimin kalp atımını duydum ve çok iyiyim çok az bulantım var karnımda ani kramplar ve kasılmalar dışında bişi yok ha bide sürekli uyku hali esnemekten kendimi alamıyorum 😂
Minikbey_07 QUEEN088 kasık ağrısı miğde bulantisi uykusuzluk 🤦♀️🤦♀️ biri beni doğum anına isinlayabilir mi 🤣🤣🤣
Mouradi Omay0707 Canımm hamilemisinn 🥺😍😍😍 ahh çok Şükür çokk sevindim adınaa 🥰 sağ salim kucağına alırsın inşAllah. Tabi hatırladınsa beni 😄
Omay0707 Mouradi ay hatırlamammı seni hiç postu göremedim yoksa yazıcaktım 😊 Sonunda nasip oldu cok şükür kuzum kendiliginden hiç beklemiyordum 🤗
Mouradi Omay0707 Olsun canım önemli değil ❤️ Yaa tam beklemediğin zaman geliyorlar işte 😅🥰❤️ Şimdi kaç haftalıksın canım ?
Dekrsz Aşırı doyumsuzluk gece uykudan uyandırıyor birde sırt kasık ağrısı özellikle sabahları kalkınca 😀 5+2 den selamlar
Omay0707 Mouradi henüz doktors gitmedim kuzum bügün de beta baktırdım 503 dü 3 4 güne gittgimde belli olcak inşallah
Mouradi Omay0707 İnşaAllah canım sağ salim kucağımıza alalım Rabbim isteyenlere bizim kızlarada nasip etsin ❤️
QUEEN088 Ozgeneco Can inşəAllah bende kalp atışların yakınlarda duyarım😊🤲🏻.Sağsalim hepimiz kucağımıza alalım
kbraa_kaya Bizde bugün tam 5 haftalığız sürekli adet olcakmışım gibi bir ağrılar var ve sürekli uykum geliyorr. Siz kesenizi gördünüz mü?
Ozgeneco kbraa_kaya kese 4+6 da vajinal ultrasonla göründü kalp atışı da 6. Haftada yani dün 😊 yine vajinal ultrasonla duyuldu benim bebeğim normal ultrasonla henüz görünmedi hiç🙄
Curious Selam kızlar, benim de karnımda sürekli bir şişlik var ve ne yesem içsem midem yanıyor. Aç olsam da bazen yemek yemek istemiyorum. Sırt ağrım var bir de. Özellikle şişlik ve mide yanmasından iştah kesilmesi var mı merak ediyorum?