papatya56 Kızlar televizyonum internete baglanmıyo kablosuz iletişim noktası bulanamadı diyo bilen biri var mı kablosuza ayarlıyorum olmuyo
bebekveannesiii papatya56 Bizimkinde ilk şifre iştedi yazdım sonrasında artık kendi bağlanıyo istersen resim atabilirim. TV Arçelik bu arada
Dilayyyyy papatya56 kablolu baglanmayi dene oda olmazsa hangi markaysa müşteri hizmetlerini ara ordan yardimci olurlar
Minnosumm89 @“papatya56”#p22045349bizimkinde şöyle sıralama. Ayarlar ağ ayarları kablosuz internet wifii ordan kendi wifiimızı tıklayıp şifre giriyoruz bağlanıyor tabi bizim samsung.
papatya56 Minnosumm89 Benim beko benımde öyleydi şimdi baglanmıyo bilmiyorum niye öyle oldu wifiye girmiyo canım benım
bebekveannesiii Deletedmon00881 iyiyim kız sen ne ediyon özlendin valla😘 nerelerdesiniz Allah aşkına tek kaldım buralarda ceren de yok sen de yoksun hepiniz tatildemisiniz nerdesiniz😂😂
bebekveannesiii papatya56 Şifreni unutup tekrar yaz ve tekrar bağlana bas bazen bende de oluyo şifreyi unuta basıp tekrar yazıyorum ve bağlana basıyorum oluyo