Ceycey22 Merhaba kızlar. Yarın doktora gideceğim 15+5 olacağız. Cinsiyeti artık bellidir diye düşünüyorum ama bi kaç yerde okudum göstermedi vs diye. Gerçekten oluyor mu böyle ya 😅 uzun süredir bu anı bekliyorum öyle birşey ile karşılaşmak istemem
Ozlm54 Ceycey22 Biraz öyle oluyor sanırım 😂 yeğenlerim erkekler onları da 14 haftalıkken öğrenmiştik komşumun kız hep göstermemişti
Bguzeel Ceycey22 valla yeğenim erkekti neredeyse 18nci haftasında gösterdi kendisini. Poposunu dönüp duruyodu 😄 yani aslında minnoşun canının keyfine kalmış annesi 🤣 inşallah öğrenirsiniz. Ben 16ncı haftamdayım doktorum 18de gel öyle bakalım dedi mesela daha net söylemek için heralde 😄
Habus Ceycey22 ben kızımı 11+5 de öğrendim. 15+4 te de gittik yine gösterdi çocuğum uğraştırmadı sağolsun 😂 kimisi bacaklarını kapatıyormuş ama 😂
Ceycey22 Habus bana 12. Haftamda şimdi söylemeyeceğim biraz daha ilerlesin demişti. Göstermiyor vs demedi ama bu sefer de inşallah saklamaz minnoş
Habus Ceycey22 bazı doktorlar emin olmak için görse bile 16. Haftayı bekliyor muhtemelen öyle olmuştur ama gösterir heralde ya. Göstermezse de nazlı bir bebiş olur 😂