Minnosumm89 Kızlar var mı başına gelen böyle bi durumda olan 20 gün önce farkettim adet günümde gelen kahve akıntıyla meğer yerleşmeymiş. Kızım 4 buçuk aylıkken memeyi bıraktı. Bende nie diyip duruyordum. Şimdi nasıl olcak hiç bilmiyorum çok korkuyorum
merweeilbey1 Minnosumm89 🙋🏼♀️ Ben varım vanım yalnız değilsin benim bebeğimde 6 ayında mecbur kestik sütüm dokunuyordu artık sürekli ishal oluyordu meğer hamşleymişim Bemde şuan 6 aylık oldum sezeryan bide benim o yüzden çık zorlanıyorum 😞 sürekli kanamam var erken doğum riskim var haftaya ciğer gelişimi için iğne vurulacak bakalım hayırlısı sen kaç haftalıksın
Minnosumm89 Yasemin8892 bende şuan 7. Haftadayım ama kızım çok küçük birde 6 yaşında oğlum var hiç istemiyor çok hazırlıksız yakalandık
Yasemin8892 Minnosumm89 bizde öyle olduk hiç beklemiyordum spral taktıracaktım bayramdan sonra benim 4. Bebek hiç bir şekilde bebek düşünmüyorduk
Minnosumm89 merweeilbey1 kızım 6. Ayına yeni girdi. Karnımdaki 7 haftalık. Bende sezeryanlıyım. Aynı riskler bendede var. 3. Aymda ciğer geliştirici yapıcaklar da çok erken değil mi
merweeilbey1 Minnosumm89 bana doğum bile olabilir dediler canım bebeğin eşi çok aşşada benim erken doğum bekliyorum dedi doktor
Minnosumm89 merweeilbey1 ay allahım korusun erken olmasın inşallah dikkat et kendine sinir stresden uzak dur mümkün olduğunca dinlen. Ciğer geliştirici iğne kaçıncı ayda yapılıyor acaba. Bana 6. Yadan sonra destek alcaksın kalkmıcaksın dedi de. 6 aylık bebeyle nasıl olcak o iş bilmiyorum
merweeilbey1 Minnosumm89 6 aylık oldum zaten şuan 24 haftalığım haftaya kontrolümüz var ciğer geliştirici gerek görürse burucak öyle konuşmuştuk