Yeliz6767 Arkadaşlar ultrason terimlerinden anlayan var mı fotoğrafını atsam biri bana yardımcı olabilir mi sadece kilosu zayıf dedi doktor 2487 gr 37+6 oldum
Sadriye35 Yeliz6767 fl yazan yerdeki sayiyi 7 ile çarpıp boyunu buluyorsunuz. Ac yazan kilosu. Efw yazan tahmini ağırlığı. Bpc yazan da baş çevresi
Selothatun 127383 28+6 bugün gittik ama 30+4 ile uyumlu dedi. Boyumuz 42 cm- Kg 1580 gram 🧿🧿🧿 birazcık tombiş bir oğlan geliyor 🥹
haticerabia45 Selothatun maşallah canım ne yedin ne ettin bu paşaya.benim yaramaz oğlum kordonu dolamış acaba o mu engel oluyor beslenmesine 😢😢
Yeliz6767 meneksedefne üzulmeyin bende 37+6yım 2487 gr dedi doktor küçük dedi doğunca kilo alıyorlar 🥰
meneksedefne Yeliz6767 Benim bebeğimin yarın doğum yaptırmamız gerekiyor dedi ve sezeryanla olacak dedi küçücük gelişimi durmuş. İnşallah sizinki sağlıkla büyür 😟
haticerabia45 Pp0634 bende 28 haftayim 1 kg dedi doktor aksine biraz zayıf dedi deliricem ne yapayım daha nasıl besleneyim dedim 😂😂bu yorumları görünce gayet normaliz o zaman canım 🙏😍 sağlıkla gelsinler biran evvel😇
Selothatun haticerabia45 Yemekle çok aram yok fakat meyveyi ve kuruyemişi hiç eksik etmiyorum canım. Doktor meyveyi de 2 porsiyonu geçmesin tatlıyı da çok tüketme diye özellikle uyardı.
Yeliz6767 meneksedefne Allah ' tan ümit kesilmez yarın kocaman olur da çektiğiniz sıkıntılarını unutursunuz kaynanam da eşimi 6 aylık doğurdu şimdi 30 yaşında zayıf doğan bebekler hemen toparlıyor inşallah sizin bebiş de toparlar bir an önce 🤲❤🥰
Melekipek meneksedefne anne karnında bazen öyle olabiliyor doğunca hızla kilo alır allahın izniyle sağlıkla gelsin kilo hiç önemli değil onu kafaya takmayın