Meneksse Sadriye35 çok doğru inşallah tüm yavrulara sağlıkla afiyetle kavuşuruz. 35+4 ama 32 yle uyumlu doğmuştu elhamdülillah hiçbir sıkıntı yaşamadık. ALLAH büyük rabbim anne evladı ayrı koymasın kimsenin
Akarsu_14 127383 bende 30 haftayım dün doktora gitim kilosu bir buçuk dedi azdeyilmi dünden beri aklıma takıldı ne yapa bilirim kilo alması için
127383 Akarsu_14 1500 iyi kilo ben 1400e kadar normal biliyordum. Endişe etmene gerek yok masallah bebise😊🧿
Balcaa Ceress merhaba benim bebegimde sizin haftanizda ayni kiloda ilk dogumum normal 3750 dogdu oglum bunda da normal dogurmak istiyorum.. sizin doktorunuz bebeginiz kac kiloda dogar dedi
Ceress Balcaa merhaba, açıkçası bunu sormak hiç aklıma gelmedi ilk gebelik biraz tecrübesizlikte var. Bugün kontrolümüz var bugün soracağım :) geçtiğimiz hafta ki kontrolde 2 haftada 500 küsür gram almıştı benim tahminim rahat 500 küsür daha alır gibi 🤷♀️
Balcaa sevgitekes canim doktorun normal dogurursun diyor mu ya da sekerin falan var mi diye sordu mu benim de seninle ayni hafta ve ayni kiloda doktor sekerin mi var dedi iki hafta onde gidiyormus ve normal doguramam diye cok korkuyorum
sevgitekes Balcaa benim 2.gebelik ilki sezaryen olduğu için mecbur olucak şeker testi de yapmadım doktorum yap dememişti bu kilodaysa 2 hafta önde mi oluyor kilosu,
Balcaa Ceress kontrolunuzu oldunuz mu nasıl gecti merak ediyorum cunku benim doktorum biraz beni tedirgin etti kilosuyla ilgili
Balcaa sevgitekes evet canim benim ilki normal dogumdu 3800 dogdu oglum bunda da biraz fazla cikti ilkinde seker testi yapmistim bunda yapmadim iki hafta onde gidiyor dedi doktor kilosuna
Nazorl 127383 Valla biz 37. Haftadan sonra her hafta bakıyoruz doktorumla normal doğum istediğim için çatı muayenesine gidiyorum bu günde gideceğiz ☺️
Kubra_miray_szr Cansumertt bende yiyiyorum ortada bisey yok. 21 haftadayim sizce o haftalarda bebeğin kilosu ideal kac olmali
MrvRmzn Mommynurse rahatsız ediyorum ama boy takıntım var bu gittiğimde de unuttum sormayı. Şimdi fl(mm) yazan yerde 34,7 20% yazıyor
Ceress Balcaa yeni çıktık kontrolden 3400 küsür olmuş haftaya perşembe için gün aldık biz, doğuma kadar rahat 3600 leri görür dedi doktorum normal doğum olsa idi daha fazla olurdu tabi :)