Nill2 Kızlar 29+3 üz bugün. Bebek bugün hiçç durmadı. Karnım sürekli inip kalkıyor. O kadar hareketli. Normalde uyku saatleri olurdu ama bugün bi değişik 😌 bu haftalarda olanlar sizlerin nasıl harekeler
181019 Nill2 inanır mısın 28 de başladı aşırı hareket etmeye 29 haftalık olduk daha da güçlendi canım canıyor bazen kasıklarıma vuruyor sankı
Nill2 Aliyegunes Bende genelde kasıklarımda hissediyorum. Bakalm kontrolüm 2 gün sonra inşallah görücem neler yapıyor 😌
Nill2 181019 Aynı benimde öyle ya. Bende arada kasıklarda hissediyorum hareketini. Durmuyo maşallah 😌
Berf123 Bende 28+1 bugun simdiye kadae cok hareketliydi son 3 gündür hafif hareketli nedendir acaba bilen varmı
181019 Berf123 aşırı ayakta kaldı iseniz yorgun iseniz ondandır birseyler yeyip sol tarafa yatarsınız harekete gecer canım
Nill2 Berf123 Bir gün çok hareketli bir gün sakin. Benimki bugün çıldırdı ama 😌 Mesela dün çok sakindi. Hareket etmesini bekledim hep. 2 3 günde bile çok değişiyo hareketleri
Berf123 181019 vok ayaktada kalmadım aslında sadece cok stresli ve sıkıntılı gğn geçirdim etkisi varmıdır bilmiyorum