Cansu10 Kızlar aldığınız kıyafetleri eşyaları nerde temin ediyorsunuz malum dolap daha ilerki haftalarda alınıyor aldığım eşyalar poşetlerde kaldı hep ne yapsam diye düşünüyorum
sudamlasi Cansu10 12.haftamda dolabını şifonyerini almıştım aldıklarımı yerleştiririm diye 18.haftamda dolapla şifonyer geldi kuruldu 25.haftamda alışveriş yaptım aldıklarımı koydum.
gonulcelen Cansu10 çamaşır şepetine falan doldur ztn daha yıkanmamış hepsi bitince renk renk ayırıp yıkarsın
Epelinkiran Benimkiler poşetlerde merdiven altında duruyodu. Dolabı geldikten sonra hepsini yıkadım ütüledim güzelce dolabına yerleştirdim hastaneye gidicekleride çantaya koydum
GokceGenc Cansu10 bnde 26+3 teyim 27 eylülde odası gelecek ozaman yerleştiricem yukayıp hersey park yatak almıştım bide onun içinde 😂
Epelinkiran Cansu10 dolap gelene kadar evin her tarafı torba doluydu ebebek torbaları ata ata bi hal oldum 😄 biraz dağınıklık oluyo tabi ama dolap gelince düzene giriyo
Minnakkkk 31.haftamdayım daha dolabımız Yok herşey kutularda poşetlerde nasıl yapıcam o ıslerı bılmıyorum düşündükçe ısın ıcınden çıkamıyorum babamız uyusuk bu konuda Bıraz hala daha almadık
Cansu10 Minnakkkk valla o poşetleri bir an önce dolap almak yerleştirmek için can atıyorum ama bizde henüz beklemedeyim almak için
eminergunn [bilinmeyen] aynen bnmde valizdeydi bugün yıkadım ütüledim 4saat ütü yaptım ya 🙄🙄🙄 birazdan da paketlicem inş
Minnakkkk Cansu10 evet bende o omoddayım canım açıp açıp bakıyorum zaten 😍😍 hani biri gelsin de kıyafetlerını göstereyım diye dört gözle beklıyorum 😀😀