Zehraa3 Meltemondessss benım yoğun akıntı kasık Agrısı bacak 6 gündür ama bısey çıkmadı sabah da kan geldı çok hafıf neden oldu anlamadım tes yapıtım çıkmadı 19 mayıs adet günüm
Tusami Meltemondessss canım post açtım ama yazayım,dün kasığıma 5-6 defa iğne batırıldı yerimden oynatacak kadar hemde. Bu gün de alt tarafıma zonklama şeklinde 15-20 dk sürdü ara ara vurdu ağrı. Zonklama şeklindeydi
Melekk8 Meltemondessss belirti için erken değil mi daha yumurtlama biteli 1 hafta oldu benim🥺 beklemek çok zor akıntı dışında bi sorunum yok birde yumurtlamadan beri sadece sol göğsüm acıyo🤷♀️
Bsra2888 Meltemondessss benimde bat 19 Mayıs dünden beridir bacaklarımda bı ağrı var ve göğüslerimin ucu hafif ağrıyor umutlanmak istemiyorum ama inşallah vardır 🙏
Zehraa3 Meltemondessss kafaya takmıyorum ona da yormuyorum ama bel kasık akıntı adet sancısı gibi bilmiyorum artık :) adete 9 gün hayırlısı olsun 🫶🏻
Melekk8 Meltemondessss yani yumurtlamanız ne zaman oldu bilmiyorum ama en azından benim ki tutuysa inşallah tutmuştur daha rahime bile tutunmamıştır🤷♀️ 6-12 günde gelişimi sağlayıp rahme tutunurmuş
Bsra2888 Meltemondessss sabah öylesine bı test yapayım dedim sanki hayalet çizgi şeklinde bı çizgi gördüm gibi geldi bana ama belki ben görmek istediğim için görüyor olabilirim de bilmiyorum 🤦🏻♀️