Sehersudi nurcan_26g normaldir. Beni. De öyleydi. O zamanla gidecek orası dikişsiz gibi olacak bir süre sonra.
Esrasenturk8 nurcan_26g bende de var yumru seklinde doktora gittim normal dedi. Benim ucunda ufak bi kabuk kalkmıs bişey olur mu onu düşünüyorum
nurcan_26g Cansugamze_ internette bı kaç yerde fıtık vs yazan olmuşta korktum bende ilkinde bişey yasamayinca bu korkuttu
Cansugamze_ nurcan_26g bnmde şişti ilk günler kuzum morarma falanda vardı ama düzldi 1 aya kalmadan eğer geçmezse doktora bi gözükün yine akıntı vs. Yoksa normaldir şuan korkma❤
nurcan_26g Sehersudi ay inşallah ilkinde tamamen estetik dikisti hiç dikiş atilmamisti boyel bişeyde olmamıştı tabi
Zynp44 nurcan_26g biraz ağrım oluyo ama benim asıl sorunum alt ve üst tarafı dikişin uyuşuk hiç hissetmiyorum hissetmediğim yerlerin resmen içi acıyo dışarda bişey yok görünürde ama içinde ağrı acı var
nurcan_26g Ahsen1_ bişey söylemediler mi hastanede benimde tek tarafta gözüken ip vardı 1 hafta sonra aldircaksin dediler aldırdım onu sagkik ocağında . İlkinde tamamen estetik dikisti hiç ip falan yoktu