Dilandemirrr GamzeCan sezeryan dikişim değil de böyle üst tarafları sallandıkça felaket agrı yapıyor iki büklüm yürüyorum korse falan kullanmışmıydınız siz ne örerirsiniz acaba 😔
Dilandemirrr Gamze0638 benim kötüydü bugün 2. Günüm anlatıpta korkutmak istemem bence biraz bünye meselesi kendimi hazır hissedince hassas içerik diye paylaşırım belki 😮💨
Estrella Dilandemirrr canım şu yoğun kahvelerden içtim ben hiç baş ağrım olmadı sadce dikiş agrııs yaşadım o da 5. GÜn geçti gitti tamamen Nescafe gold intense🤣
Dilandemirrr Estrella benim dikiş ağrılarım falan geçti ama böyle karnımın üstü feci ağrıyor yani sallandıkça içim gidiyor içerde yara varmış gibi iki büklüm yürüyorum sizdede olmuşmuydu acaba ne yaptınız geçti fenayım🥺
Sbm050421 Dilandemirrr canım çok sevindim doğumdan çıkmana bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla büyüt sende bir an önce toparlanırsın inşallah 🥰😇
GamzeCan Dilandemirrr korseyi bir ay sonra önermişti doktorum bir haftaya tamamen düzelir kendinizi yormayın 😞
Sbm050421 Dilandemirrr teşekkür ederim , toparlandığınızda hastane ile ilgili deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 😊