Cigdemmete 29+5 haftalık hamileyim daha çantamı hatırlamadım bide kız çocukları erken gelir diyorlar en geç ne zaman hazırlanmalı çanta tecrubeli anneler bilgi verirse çok mutlu oluyorum simdiden teşekkür ederim
La_le Cigdemmete ben şuan 31 haftaligim haftaya yıkayıp ütü yapicam benimde erkek bu aralar ağrılarım çok oluyor korkuyorum erken gelcek diye oyuzden daha bekliyemicem zaten gittikçe agirlasiyorum eşim benle dalga geçiyor ağır vasıta diye 😅
Deletedmom_110 Cigdemmete bende 29+4 daha hazırlamadim aslında herşeyim hazır da isimli hast çıkışı daha gelmedi o geldikten sonra hazirliycam
gamzecevik1 29 haftalıkken yıkadım ütüledim. Bebeğimin ihtiyaç duyacağı herşeyi kilitli poşetlere güzelce yerleştirdim. Birtek benim eksiklerim var onları da tamamlarsam valize yerleştirmesi kalacak.
Eylul2019 Cigdemmete suan hazirlamaniz gerekiyor erken dogum olursa elinizin altinda olur.ben 28 haftalikken hazirlamistm 32.haftamda doguma almamiz lazm demisti doktor
Simsim60 Cigdemmete 30 haftalığım siparişlerim yeni geliyor.haftaya yıkayıp hazır etmeyi düşünüyorum.aklımdan çıkar en azından.riskli gebeliğim var o yüzden erken hazırlıcam
BenEsra Cigdemmete 31 haftadayım daha hazırlamadım benimki de kız 😂 çamaşırlarını yıkadım ütüledim öyle duruyo daha benim hastane kıyafetlerim ütülenecek ben yatıyom hiç halim yok ahshshhw
2107 Cigdemmete ben 30haftada her şeyi hazır etdım çünkü sonradan ağırlaşdıkca zor oluyor yapamıyorsun bel ağrısı bacak ağrısı hepsi üst üste geliyor ben çektiğim için söylüyorum şu an 36+3deyız her şey hazır bekliyor kızımı benim doktorum da kızlar erken geliyor dedi şimdiden sancılarım var zor yuruyorum
gamzecevik1 pennylane ben çok memnun kaldım öyle hemen demeye yırtılacak bişeye de benzemiyor. Büyük ihtimalle anne bebek çantasının içinde de kullanacağım. Tavsiye ederim 🥰
meryemnarin Ben de 30 da yikayip utulemistim smdi 34 oldum dun hazirladim herseyimizii kizimi bekliyorum ❤❤