mervetezelaslan 36+3 günlük hamileyim, son zamanlarda iştahım inanılmaz arttı dikkate etmeye çalışıyorum ama stres çok fazla yapıyorum. Doğumdan sonra ortalama kaç kilo kaybediliyor tecrübesi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim 🫶
Estrella mervetezelaslan 6 kilo gitti sezaryendi. Amaaa emzirdiğim için çok yiyorum şuaralar yine geri gelmiştir o kilolar sanırım🤷♀️
Birgul mervetezelaslan 73 ile doğuma gittim 10 gün sonra falan 66 kiloydum sonra da hızla düştü 58im şu an bebeğim 1 yaşında. Daha da verirdim ama ben dikkat etmedim çok şimdi biraz vermeye çalışıyorum 😀
haklisinesracim mervetezelaslan benim kızım 3.700 doğmuştu. Doğuma gitmeden önce tartilmistim doğum sonrası hatanedeyken hiçbir şey yiyemedim bir iki bardak su içmiştim sadece. Eve geldik 2 gün sonra tartildim 4.5 kilo eksiktim zaman içinde verdim tabi dikkat ederek
mervetezelaslan Estrella İnşallah sağlıkla büyütürsün bebiişini rahatlıkla da kilo verirsin inşallah canım🙏🏻
Estrella mervetezelaslan sağol canım inşallah, sen de sağlıkla kolay doğum yapar güzel günlerde büyütürsün bebeğini umarım🧡🧡
Iambet Ozlemyvz darısı başıma size maşallahhh 🙏🏻 Özel bir şey yaptınız mı sürecin zorluğundan mı oldu
mervetezelaslan Seross10 nasıl becerdin 6 kilo almayı ya suyu plesantası falan çocuk derken nasıl oluyor anlamıyorum ama tebrik ederim gene de 😀🫶💐
Lastromance mervetezelaslan 83 ile hamile kalıp 94 ile doğuma girdim.15 gün sonra 80 kiloydum ama emzirme döneminde geri 8 kilo almıştım.Sonrasi diyetisyen yolları gözükmüstü 😊Kilo bı şekilde veriliyor yeterki bebisler sağlıklı olsun.
mervetezelaslan Lastromance Haklısın kesinlikle ama inşallah ben doğumda kilo verebilirim benim için dua et güzel anne🫶 Allah hepimizin çocuklarına sağlık sıhhat versin inşallah güzel günlerde büyütürüz 🫶
zeytinkiz Lastromance aynıyız 😆 85 ile hamile kaldım 91 ile dogum yaptım. İlk 1 ayda 85 e düştüm. Sonra emzirme dönemi 4 kılo aldım asırı acıkıyorum tatlıya düştüm ve asla tatlı düşkünlüğü yokken. 🥴🙄 7.5 ay oldu dogum yapalı 89 kkıloyım 😆🤭🤦
PrensesFiona mervetezelaslan sezerysn doğum 3. Gün 8 kilo vermiştim. Doğum yapalı 3 ay oldu 13 kilo verdim toplamda. 20 kilo almıştım.
mervetezelaslan PrensesFiona maşallah süpersiniz güzel gitmiş inşallah benimde doğumda güzel kilo kaybederim inşallahhhh🙏🏻
mervetezelaslan gurbetcianne97 süpersin valla👏 Tebrik ediyorum inşallah bende doğumda güzel kilo veririm sonrasında Allah büyüktür zaten🙏🏻
PrensesFiona mervetezelaslan inşallah canım doğum kilosu gidiyor bir şekilde. Asıl önemli olan emzirme dönemi.Ben çok abartılı yedim. Emziriken ilk günler şekerim çok düşüyordu. Günde 5 6 paket kek çikota yiyordum 😶. Bu kadar yemesem daha bile verirdim.
Seross10 mervetezelaslan gebelik öncesi 38 kilo vererek gebe kaldım o yüzden gebelikte diyetisyen ile ilerleyip kilo almamaya çalıştım hergün yürüdüm porsiyonlu yedim. 73 ile kaldım 79la normal doğum yaptım doğumdan 4 gün sonra 70 olmuştum. Bebeğim 3165 doğdu
Nilist İlk doğumumu sekiz sene önce normal yaptım.15 kilo almıştım. Doğumdan sonra 10 kilosu hemen gitti. Karnım dümdüzdü. Geri kalan 5 kilosa eve çıkınca hiç kalmadı. Bu sefer sezeryan olucam ve 36 yaşındayım. Yaşayıp göreceğiz 😃15 kilo kadar aldım yine. 65 kiloyum bakalım.
mervetezelaslan Nilist inşallah bende senin gibi doğumda kilo güzel veririm inşallahhhh🫶 Rabbim yavrularımızı inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏻💕 inşallah sende bende doğum da güzel kilolar veririz🙏🏻🙏🏻🙏🏻