Morkelebek26 Kulakk iltihabı yaşayan var mııı?? Nolur bir yardımcı olun napıyorsunuz kızlar. İlaç kullandırmıyorlar kafamda bir uğultu var özellikle sessiz ortamda çok kötü oluyorum geçmiyor da 😢😢
Brgl34 Morkelebek26 ayy çok kötü ya şuan seni iyi anlıyorum çünkü 15 gün önce geçti benim hatta kulağım tıkanmıştı tek kulak duymuyordum bile kbb gittim damla verdi kana karışmıyor kullanabilirsin dedi iki farklı kulak damlası kullandım ⅔ gün içinde geçti şükür bence doktora git sirke olsun sopan suyu olsun sarımsak vs herşeyi denedim evde geçmedi
Dark Morkelebek26 ilaçsız geçmez. Nasıl vermiyorlar ben kullanmıştım. Hatta kulağımı sonrasında temizlettim. Ki o iltihab yayılabilir. Damla falan kullanmak lazım
enesayazmoom Morkelebek26 yeni doğum yapmış yada emziren birinden rica edin süt ünü damlatsin 3 4 damla yeterli oluyor ben öyle rahatlamıştim
Morkelebek26 Brgl34 sıra bulamıyorum inanırmısınız kafayı yemek üzereyim zaten sürekli tutuyordu ama hamileyken tutması daha zor oldu 😔😔 kulak damlam var aslında ama doktorum bebeğe zarar verebilir dedi elim kolum bağlı napıcam bilmiyorum 😢
Brgl34 Morkelebek26 önce acile gittim ağrı kesici ve antibiyotik verdi geçmedi kbb gidince bunu niye vermişler damla yazsaymış ya dedi onun verdiği damla hemen geçirdi bence acil anlamıyor zaten onlarda kbb gidersin demişti