Minikus Kızlar detaylı ultrasona girdim bugün detaylıda ki ultrason görüntüsü ile gerçek görüntüsü arasında benzerlik çok oluyor mu merak ettim de 🙈
Dilekkkk Minikus valla bizim doktor babaya benzetti burun sen gerisi baba dedi ama ben çıkaramadım ahahha
babysmom @Minikus ben de bu hafta gircem canım çok merak ediyorum yüzü seçiliyo mu artık bebişin? 😊 kaç haftalıksınız?
Minikus babysmom canım ben 20 haftalık oldum bu haftalarda tam net oturmamış oluyor ama eskiye gore iyi 😉😉
Bskrt Baharun2 ya benmki 14 haftalık ultrasonu sürekli babasına benziyor diyor 🙄🙄🙄🙄 yani olabilir babası diyorm bende ne diyeym
Baharun2 Minikus benim ki aynı oğlum dedi daha yüzü oturmamış bebeğe 😤😒 kafa gidik valla doğunca da aynı şeyi söylerse diye laflar biriktiriyom 😂
Minikus Dilekkkk ya tam oturmamış galiba birde burun büyük dudak çok kalın gibi geldi bana açıdan mi bilemedim😆
Baharun2 Bskrt ben de zaten kime benzeecek başka dedim.Ama doğurunca da öyle derse valla lafı sokacam 😂 kaynanalar hep aynı demek ki geline benzeme ihtimalini kabullenemiyolar
Bskrt Baharun2 bi de herkes ay senin gibi kızın olur mavi gözlü sarışın falan diyor Kayınvalidem yorumsuz bakıyo sadece 😁 bozuluyor heralde
Yasminadem Kızlar ben bi 22 de bi de 26. Haftada girdim İnan’ın son girdiğim ultrasonda artık yeni doğan çocuk gibiydi eğer bebişler kendini gösterirse ilerleyen haftalarda yüzleri tam Olarak oturmuş oluyor ☺️