Kizlar benim karnim cok toplasip sertleniyordu bugun hastaneue gitmeye krar verdim cuma randevum vardi gitmistim ama daha da kasilmalar yogunlasti bebek her dakika toplaniyordu sasirmadim degil artik ama doktor olabilecegini bebegin kendini itmeye çalıştığını söyledi sonrasinda bugun gittim nstye baglandim cok ufak çıkmış ama sorun teskil etmez sen genede buralardan ayrilma dedi sonra ultrasonla bakti bebek ultrasonla bakarken bile kasiliyordu bak kasiliyor falan dedi dogumhaneye yolladi bi an geliyor mu daha kucuk falan dedim Allah’tan açılma varmi yokmu diye bakmak icin bakti ebe ama denk gelen ebe icin cok sansliydim ki cok tatlis minnak parmakli bi ebe denk geldi muayeneyi hissetmedim bile yukari dogru itti elini falan ama hic korkulacak gibi degilmis oyle aletler çubuklar falan olmadi yani benimkinde bilmiyorum nasil oluyor ama cok korkarak girdim doktorum buralardan ayrilmamami söyledi sizce ne zaman gelir acikligim hic yok ama.bebek kafasını yari sekilde kanala sokmaya calismis bir anda mi açılır nasil olur bilemiyorum 2650 kilosu yani benim genetikten kaynakli biraz daha beklerse en azindan 3 300 olur diye dusunmustum ama inşallah nasip kısmet nasil olursa artık tum hamislerimiz icin dua ettim bir an önce bebislere sağlıkla hayirlisiyla kavuşmak dileğiyle 🙏🏻🙏🏻🙏🏻