Mrvayb Kızlar 26+4 rahim agzı boyu 9 mm benim gibi olup pozitif hikayesi olan varmı serkilajım yok igne ilac tedavisi birde istiratle tedavi oluyorum suan
Gizemyakar Mrvayb benim de 26.haftada erken doğum riskim vardı. Rahim ağzı boyunu hatırlamıyorum ama ben fitil kullaniyodum iğne felan derken suan 34 haftalık oldum
QUEEN088 Mrvayb 34+5 erken dogum yaptim.Cok Sukur oglum iyi oldu.Korkma Sadece kendine pozitiv dusuncelere kapil.Karnindaki cocuklada konus biz bunu yapacik.8-9ayimizi gorcez.Sagsalim kucagima alacam.InseAllah hersey guzel olucak
anneoluyorum27 Mrvayb bende 26 haftalıkken erken doğum riskim olmuştu rahimde incelme var demişti doktor 35+2 de doğum yaptım 4 haftalık oldu şuan bebeğim
Mrvayb Bende gunde 3 kere progestan kullanıyorum proluktan igne vuruluyorum 20 ustundemiydi acaba sizin
Gllklncc İlaçlar çok etkili canım benimde erken doğum riskim var yatıyorum hep tuvalet dışında Allahın izniyle bişey olmaz içini ferah tut💖
symaslan Mrvayb merhaba kanama kahverengi miydi yoksa kırmızı ben de18+4 üm şimdi kahverengi lekem geldi dün ama şu an bişey yok gibi