Nurkr Kızlar meraba ben şok adet tarihine göre 7 haftalık hamileyim ama 2 hafta önce doktora gittim keseyi gördüm 4 haftalıkti 2 hafta sonra gel dedi doktor bu hafta gidicem yani 6 haftalık kalp atışını duyabilir miyiz geçen hafta perşembe günü beta baktırdım 10.131di 🙏🤲
Ozgeneco Nurkr ben bugün 6 haftalık oldum gittim ama benimki biraz farklı sanırım kese normal ultrasonla görünmüyor vajinal ultrasonla bakıldı hem bebek hem kalp atışını duydum 🤲
nazile4152 Nurkr bende bugün gittim 6. Haftadayım kesem büyümüş ama kalp atışı için 9 günün var dedi yani o zaman da karından olmazsa vajinal bakcaz dedi inşallah Rabbimin izni ile duyarız bebeğimizi görürüz
Busemustafa Bende bebeğimi ogrendigimde 8 haftalık olmam lazimken 5 haftalıkti geç döllenme dedi doktor baya kese boş gözüktü hatta çok sonradan gördük bebegi vajinal olarak mini minnakti minnosum 🥰
BusAnna34 nazile4152 canım bende bugün 6+1 im aynı şekilde benimde bebek gözükmedi sizin kese boyutunuz neydi?
Ays8 5+4de gittigimizde ben duyuyorum ama siz duyamayabilirsiniz doktor, nefesini tut dedi. Benim sesim kesilince onu duyduk 😁😁 7+5de de cok net duyduk artık, vajinal değil ikisi de.
Anneminnos Ays8 bizde daha az önce duyduk aynı şekilde nefesini tut dedi ama ben duyar duymaz bıraktım nefesimi heycandan kalbim duracaktı 😍6+2 yiz bizde
BusAnna34 m060918 teklif etmedi alttan bakmayı. 5-7 gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Daha önce de bi kaybım var. Açıkçası boş gebelik olmasından çok korkuyorum.
m060918 BusAnna34 canım sen içini ferah tut bol bol dua et inşallah hayırlısıyla bebişi görmeyi kalbini duymayı da nasip etsin Rabbim :) sen duanı et Allah’a tevekkül et o en doğrusunu bilir bizim için 💕🌸