Duyguuu488 Adetim yeni bitti 4 5 gündür deniyoruz yeni adetim 27 mayıs sizce tutma ihtimali var mıdır ?
Cerennnn5858 Duyguuu488 benımde 28 mayıs. İnanılmaz kasık agrım var adet olucakmısım gibi. Bugun erken gebelik testi yaptım negatif. Gecen ay kimyasal geçirdim
Anncem Ay canım benimde 24 adet tarihim inşallah vardır ikimiiznde adetin bitikten hemen sonra mı başladın ben ara ara birliktelik oldu
1ciftyesilgoz Benim de 28 adet bittiği gibi başladım denemeye ovulasyon testiyle takip ediyorum bugün 12. Gün henüz pik yok testte
Deletedmom_85 Evcilkoala bende hiçbir şey yok maalesef Bugün başım ağrıyor nedenini bilmiyorum ilaç da içmek istemiyorum. Beynim öne akıyor sanki eğilince. Muhtemelen gebelikle alakası yoktur sende var mı canım?
Evcilkoala Deletedmom_85 kasığımda gelip giden kramplar var ne olduğunu anlamlandıramıyorum 🫠27 -28 mayısı bekliyorum inşallah olmayız hiç birimiz rabbim bu ayda yüzümüzü güldürsün inşallah 🙈
Deletedmom_85 Evcilkoala bende öyle 27-28 bi gün gecikiyor bazen. Benim nedense umudum yok 8 aydır aynı terane siz ne zamandır istiyorsunuz canım?🥰
Evcilkoala Deletedmom_85 ben şubatta bebeğimi kaybettim canım sabır sürem 3 yıl 🥺 erken doğum oldu 3 aydır bekliyorum tekrar olsun diye ikidir regl oluyorum bu ay olmam inşallah 😭
Deletedmom_85 Evcilkoala öncelikle çok geçmiş olsun. Başınız sağolsun Rabb’im gönlünüze Göre versin canım. 3 yıl uzun bir süreç olmuş Rabb’im yardımcınız olsun. Tüp Bebek düşünmediniz mi ? İnşallah bu ay hepimiz güzel haberlerler alırız ♥️
Evcilkoala Deletedmom_85 sadece ben düşündüm diyeyim 🫠 bi sıkıntı çıkmadı tetkiklerimizde eşimde rabbim vereceği zamanı bilir diyerek yanaşmıyor doğal yolla oldu diye biraz rahat davranıyor ama bi kaç ay içinde tedavi için gideceğim çatlatma iğnesi felan kullanacağım hiç tedavi görmedik daha 🥹
Deletedmom_85 Evcilkoala daha önce kalmışsan Doğal yolla yine olur Rabb’im diledikten sonra imkansız değil tabi. Elbet vardır vakti saati. Hayırlısı olsun artık ♥️