arbustoo 15. haftadayım ve aldığım nefes sanki yetmiyormuş gibi sürekli derin nefes alma ihtiyacı hissetmekteyim ve 100 metre yürüsem sanki oksijenim yetmiyor gibi göğsüm sıkışıyor cuma günü doktora gidicem ama o güne kadar endişeli tavrım değişmeyeceği için sizlerde de bu durum veya benzer bir durum söz konusuysa yazabilir misiniz ?
Melihaa Geceleri basıyor ağlıyorum resmen oturup nefes alamıyorum diye kaburga ağrılarımda cabası ama senin için çok erken gibi geldi genede insandan insana değişir nefes egzersizleri yapmanı tavsiye ederim arkadaşım Allah yardımcın olsun nefesimin kıymetini şimdi şimdi anlıyorum
arbustoo Melihaa erken benim için evet o yuzden acaba psikolojik olabilirmi diye düşünüyorumda pek işime gelmiyor hayırlısıyla sonlansın gebeliğimiz inşallah
Zuzuu arbustoo benimde 26.haftalarda başlamıştı doktora söyledm daha çok erken dedi bol ayran iç dedi biraz faydasını gördüm sende dene istersen
Melihaa arbustoo aynen piskolojiktir belki derin nefes almak için kendini zorlama sakince rutininde nefes al biraz rahatlıyo insan o zaman bide dik otur dik yürü doktorada gitmende fayda var tabi