Bbhbhj Kızlar ben 16+1 oldum daha tetenoz olmadım olanlar kaçıncı haftada oldu veya olacaklar kaçıncı haftada olacak ağrı falan yapıyor mu?
Bayancorek Bbhbhj 20. haftada ilk dozu oldum, ikinciyi de 24 de olacağım. Kol ağrım da olmadı başka bir belirtide.
baby22_ Bbhbhj ben 22. Haftamda oldum ikinci dozunu 14 mayısta olacağım. Hiç ağrım Halsizliğim olmadı. Aşı olduğumu bile unuttum
Tospikannesiiiii Bbhbhj ben geçen sene dogum yaptım tek doz oldum bu hamilelik için gerek yok dedi doktorum
elifbzdmr28 Bbhbhj ben oldum canım ilk dozu 20. Haftada oldum ikinci dozunda geçen hafta perşembe 25. Haftada oldum ilk dozda kol ağrım fazlaca oldu ama ikinci dozda nerdeyse hiç ağrım sızım olmadi
1bebebekleyen- Bugün oldum 20+3’üm kolumu ani ve sert kullandığımda ağrı oldu.Aşıdan korkarım ama sinek ısırığı gibiydi.
Ocean-blue Ben 2. Yi olucam ama ilki ateş başağrısı fln yaptı kalkamadım yattığım yerden. 2 3 gün salladı. Geceleri de uykum bır tuhaftı tuvalete bile yetişemedim. İlk gece ayağa kalkar kalkmaz tüm çişim yerlere aktı gitti 🙈😂😂😂 rezil oldum bayaaa..
mrs_atalay Ben 21. Haftamda oldum. 1 hafta kolum ağrıdı sol kolumdan olmuştum sol tarafıma yatamadım bile beni baya zorlamıştı. İnşallah sizde öyle olmaz
koalamiyim Bbhbhj ben 2020′de tek doz yaptırmıştım zaten o yüzden yine tek doz yapıldı. 2. gün dokununca acıyordu sadece başka da yan etkisi olmadı. Doğumdan sonra 5 dozu da tamamlayıp hayatıma tetanozsuz devam etmek istiyorum 😁
Brckose61 Bbhbhj selamlar 20 inci haftamda oldum. Biraz sersemlik biraz da kolumda ağrı yaptı o kadar ama 1 gün sadece
Minigimmmmmm Beni sağlık ocağı 23 üncü haftamda çağırdı ama gittiğimde aşı bitmiş ben seni çağıracam dedi ve 25 . hafta ya girdik daha vurulmadik acaba bı sıkıntı olurmu