deletenmom1841 Arkadaşlar selam! Hamileliğin ilk aylarında aşırı iştah olabiliyormuş evet ama, benim bu et et et yiceem hallerim nolcak ? Benim çocuk sanırım İbrahim Tatlıses 🤨 okuduğum yazılarda fazla yenmemesi gerektiği söyleniyor. Peki ya sizce?
SaadetClnk deletenmom1841 😅😅 Et her zaman tatlı ve şekerden daha dostçul olduğu için sanmıyorum ki kötü bişey olsun. Sonuçta protein kaynağı ve bebek ve kendin için önerilen besinlerden. Et et et derken safi lahmacun, pide vs. yerine haşlanmış kemikli ilikli etli yemekler tavuk eti balık şeklinde beslenmenizi geliştirirseniz komşu teyzeler altın madalyayı yakanıza takacaklardır😂 Afiyet olsun inşallah ölümcül mide bulantılarınız olmaz🙏
Ginkgo deletenmom1841 Afiyet olsunnn 😂 Et iyidirrr. Hem kan yapar hem besler. Bence guzel seçimler yapiyor kuzucuk 😊
Morebebek deletenmom1841 kaç haftalık hamilesin iz acaba.Bende tam tersi etten nefret ettim görünce kusasım geliyor. Ben 13+2 yim
Aybuke35 deletenmom1841 ne güzel severek yiyebiliyorsan süper 😊 bana doktorum haftada 3 gün yumruk büyüklüğünde 3 parca et yiceksin dedi. Yiyorm fakat severek değil zorla 🤷♀️
deletenmom1841 SaadetClnk amiin inşallah 🙏🏻 Ya çok teşekkür ederim yorumunuz için. Çok tatlısınız 💕 yok genelde eti söylediğiniz gibi tüketiyorum
deletenmom1841 Ginkgo bıraksalar başka hiçbi şey yemiycem :( ki normal hayatımda çok da haz etmem 😛 teşekkür ederim canım
deletenmom1841 [bilinmeyen] haklısın canım benim ben ailelerde bilindik yerde kesilen kurban etlerinden tüketiyorum 😛
Ozgeuzun Benim doktorum her akşam 3 köfte büyüklüğünde et tüketmemi istiyor hiç bir zararı olmaz 9 aydır her gün et yiyorum 😂😂
deletenmom1841 Morebebek 5 haftalık benim ama bıkmıyorum da bilmeden öncede çok yemeye başlamıştım. Protein ihtiyacını diğer besinlerden karşılayacaksın artık canım sende, mercimek, fasulye, yumurta vb:/
Morebebek deletenmom1841 öyle yapmaya çalışıyorum. İnşallah sizde bulantı olmaz. Benim 6.haftada başladı dur durak bilmedi 😔😔
Deletedmom2224 deletenmom1841 Bende hamile kaldığımdan beri et delisi oldum diyebilirim 😂 ama doktorum bu aralar eti yasakladı şarbon virüsleri yüzünden ne olur ne olmaz bir süre tüketme dedi
Deletedmom2224 deletenmom1841 haha allah razı olsun çok teşekkür ederim bizde yeni tükettik stokları 😍