_momy_ Merveii emeklerine sağlık canım bende yeni başlıcam nasıl başlasam ikk çıngırak mı yapsam kızım olacak en basiti nedir ne önerirsin ?
Hsnycvk Sybabyss parayla yapmıyorum canım ya kendimi o kadar profesyonel görmüyorum 🙈 ama yapmak istersen youtube da ayrıntılı videosu var ben ordan yapmıştım
Merveii _momy_ ya teşekkürler 😇 halkanın etrafina örülen çıngırak modelleri en kolayı bence ondan basla😄
_momy_ yasemin_- canım ipler göz şu bu ne kadar tutar güncel olarak trendyolda örülmüş hali 100₺ oradan mı alsam kendim yapsam çok pahalıya mı gelir fikirlere ihtiyacım var
yasemin_- _momy_ güncel fiyatını bilmiyorum ama en son 2 Ay önce ip 15 tl ydi suan bilmiyorum malesef.. ben daha öncesinde bu işi yaptığım için elimde kalan iplerler yapmaya devam ediyorum
_momy_ Merveii bende kararsız kaldım trendyolda buldum bir yer alan çok kişi almış memnunda kalmış malzemeler ne kadar acaba birde beceremem diye de çekiniyorum
_momy_ yasemin_- dur hemen atayım linklerini hatta fotoğraf atmışlar baya aynısı gelmiş çok memnun kalmış herkes
yasemin_- _momy_ çok güzel yapmış yapan kişi bu tarz büyük bebekler normalde daha pahalı suan bu satıcı çok uyguna yapıyor
_momy_ yasemin_- ay pahalanmıştır dimi ipler bir ara bimde kit görmüştüm ama güzel değildi böyle güzel kitler gelse ama onu beklesek de zaten pahalı getirirler artık fiystlar yükseldi bebek yünleri 25₺ burada
Merveii _momy_ yok gayet uygun 12 TL bişey bı tane ip. Ki zaten bitmiyor hemen ip. Gerek yok hazırlara o kadar para vermeye bence gayet kolay YouTubeda videoyu durdurarak yaptım ben. Bence bir denemelisiniz🥰