Annekuzusu_Ayaz 35lavanta yok ya ben doğum için annemlere geldim o yüzden ayrı kaldık kocam doğsunda geleyim izne diye dört gözle bekliyor😅
35lavanta Annekuzusu_Ayaz yaaa çok tatlısınız daim olsun 😍😍 Bende arara nasıl gider diye planlar yapıyom ama olmuyo işte 🤪🤪 Şaka bir yana başımızdan eksik olmasınlar ❤️
Annekuzusu_Ayaz Ynme bizde heycan korku hepsi birbirine karıştı artık gelsin diyoruz hayırlısıyla son 1 haftamız bakalım nolacak
Annekuzusu_Ayaz 35lavanta teşekkür ederiz canım amin inşallah tabiki varlıklarını bilmek bile yetiyo bazen
EssoSavve Annekuzusu_Ayaz valla şu postları görünce yüreğim güp güp ediyor 🤣🤣 Bizim 15 günümüz kaldı aşırı heyecandan doğurcam az kaldı 😍😅🥰
Kubratrn Annekuzusu_Ayaz Son 9 benimde çok heyecanlıyım bekliyorum ama bir belirti yok gelsin istiyorum 🥰
Annekuzusu_Ayaz Kubratrn bizim son 7😅bende artık gelsin diyorum allahın izniyle ama hiç umut yok gibi
Ozgrwili Annekuzusu_Ayaz bende ayni son 10 ama kanala giren yok gelen yok sanci yok napcaz bakalim. Pazartesi kontrol var