Emine2222 Mehaba anneler size bir sorum olcakdi bugün doktora gittim ve adet tarihinr göre 6-7olmaliyim ama 5-6bebegim kalp atisi kesesi hersey yolunda dedi doktor döllenme den oluyor dedi -ay sonnraya randevuverdi sizce normslmi ve benin gibi yasayab varmi ??
Calasun Emine2222 normal geç döllenmiş diyorlar ama ilerleyen haftalarda 18-19dan sonra adet tarihine denk geliyo hesaplama, çok şükür sorun yok bebegin sağlıkla büyüyor 🐣🙏🏻
papisinannesi Emine2222 bişi dicem de kusura bakma ya bunun neresi acil bizler başka dertlerle uğraşıyoruz Allah kimseye vermesin acil falan yazmıyoruz yapmayın lütfen.
zcn01 Merhaba, benim de ilk kontrollerimde bebek adet tarihime gore 1 hafta gerideydi 33-35 gunde bir adet gordugum icin gec dollenme demisti doktorum ama cok gecmeden toparladi haftasini yakaladi. Saglikla alin insallah kucaginiza
Mervekrgl Bende 8 haftalık diye gidip 6 haftalık olduğunu öğrenmiştim geç döllenme oluyor canım Allah kucağına almayı nasip etsin
Mervekrgl Emine2222 çok şükür bebiş iyi olsunda 1 yada 2 hafta geç olabilir Bi sıkıntı yok benim de başından beri hep bir iki hafta geri gidip geliyo