Askiletotomsu Elbette bu tarz başlıklar açılmıştır ama yeni üyeler de oluyor hergun ☺️ bı etkilesim olsun diye düşündüm Ben 26+1 de gitmiş olacağım 50 lik glikoz icmem istendi Sizler ne zaman gittiniz ne kadarlık verildi ?
Neslikra06 Minigin_annesi0 canım sen şehir hastanesine gidiyordun değil mi naptın ne durumdasın doğum belirtisi falan var mı
Minigin_annesi0 Askiletotomsu benim gittiğim hastanede standart sanırım canım doktor bişey demedi kan alan hemşire elmalı olanından verdi 75likti oda
Minigin_annesi0 Neslikra06 evet canım yok henüz bi belirti 41+3 e kadar bekleriz dedi doktor. Yarın kontrole gidicem bakalım ne dicek
Neslikra06 Minigin_annesi0 yaa 41+3 ne ya 😪 bende 40+1 im yarın bende gidicem kontrole bakalım ne dicek doğsun istiyorum artık hayırlısıyla ya çok yoruldummm
Cigdemm1 Merhabalar şeker yüklemesi yapmak zorunluluk mu ? Açıkçası ne olduğunu da bilmiyorum. İlk gebeliğim 21+4 üm
Askiletotomsu Cigdemm1 çoğul görüşe göre zorunlu Anne normal doğum yapabilecek mi diye zorunlu Bebek normal doğuma uygun olmuyor gebelik şekeri çıkınca …şeker yüklemesi sonucunda Çünkü tosuncuk oluyor Anne doğurmaya zorlanıyor Bebek nefessiz kalıyor Anne kan kaybediyor
Mamamia Cigdemm1 hayır canım zorunlu değil ben yaptırmadım canan karatay hocaya inanıyorum ben çokta araştırdım ama beslenmemde hiç bir hamur işi ekmek tatlı hiç birşey yok .. et tavuk balık sebze meyve ve kuruyemiş tüketiyorum ♥️ Açlık kan şekerime bakıldı doktorumda böyle istedi .. açlık kan sekerine baktır eğer bir sorun çıkarsa baktır istersen
Minigin_annesi0 Neslikra06 bende öyleyim canım 40+5 oldum çok zorlanıyorum artık. Bebeğin kakasını yemesinden korkuyorum
Askiletotomsu Zehragniken bilemiyorum onu ama kan sonucu genelde ertesi güne kalır sağlık ocaklarında . Bu testi sağlık ocağında yapıyorlar Hastaneye para vermektense Bende pazartesi yaptıracağım sağlık ocağından ebe cagirdi
uraz_ve_annesi- Bende 24 haftalıkken yaptırdım rutin kontrol için gitmiştim eczaneden 50lik glikoz aldık 20 TLye içtim çok rahattım bulantı falanda hissetmedim
Neslikra06 Minigin_annesi0 valla bende bilmiyorum ki doktor hareketi azalırsa kan ya da su gelirse gel dedi geçen perşembe gitmiştim en son bayram dönüşü işte yarın da gideceğim bakalım sancı vs olur da hissedemem diye de korkuyor insan