kahvesever__ Arkadaşlar doğum yapalı tam 22 gün olduğu ama ben aşırı derecede tatlı yiyorum neden böyle olduğu hiç bir bilgim yok doğum yapan anneler sizde de varmı böyle tatlı yiyen aşırı derecede neden olabilir acaba
Emossk kahvesever__ emzirirken oluyor vücutta tatlı isteği bol bol su tuket protein karbonhidrat ini iyi al azalır
Mtzkuzum kahvesever__ emzirdiğiniz için bende öyleydim gece kalkıp dilim dilim tatlı yerdim ama bir dilim yerseniz bol su için tatlı değil su süt yapıyor
Mysaa kahvesever__ bende öyle hayatım da helva yemem baklava dilimli helvaları ağzıma atıyordum direk 1 2 aya geçer ama yememeye çalış yine de sonra vermesi sıkıntı işte 😀
[silindi] Yetersiz besleniyorsunuz o yüzden. Protein bakımından fazla ve dengeli beslenirseniz kan şekeriniz düşmez. Canınız da sürekli tatlı istemez. Mümkünse bol su İçin ve her öğünde protein tüketin. Karbonhidrat yemeyin.
Askiletotomsu kahvesever__ bende hiç sevmem Ama tarçınlı süt veya tarçınlı yoğurt tatlı ihtiyacını bastıran tek şey olduğu için şeker hastalarina da hamilelere de önerilir Arzu edersen bir dene 🤷
kahvesever__ Mysaa Doğumdan sonra 8 kilo verdim canım kilo almıyorum şükür oğlum çok yaramaz uyku fallan yok bende
kahvesever__ Nergissi Doğumdan sonra 8 kilo verdim kilo almıyorum veriyorum oğlum çok yaramaz durmuyor hiç uyumuyor