Ozgee96 Kızlar adetim biteli 6 gün oldu esimle 3 defa iliski yasadım ve bugun akıntımla beraber leke geldi yerlesme kanaması hemen belli olur mu bilgisi olan yazabilir mi ?
susam111 Ozgee96 canım yerleşme kanamam olacak diye bekleme kişiden kişiye değişir o bende olmadı mesela bende beklemiştim gebeliğimin ilk haftalarında ama olmamıştı doktoruma sorduğumda herkeste olmaz o demişti.
afroditt Ozgee96 canım yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum yerleşme kanaması adete 5 gün kala veya adet geçtikten sonra gelir büyük ihtimalle zedelenme ya da içinde kalmış olan adet kanı olmuş olabilir böyle şeylere kafa yorma aynı şeyi bende yasadim adetime az bir süre vardı yerleşme kanaması sandım ama değilmiş herkeste olacak diye bir şey yok mesela şuan 9 haftalık gebeyim hiç bir şekilde lekelenme dahi olmadı
ParildayanYildiz Ozgee96 yumurtlama akıntısı olabiliyormuş canım ben 1 kez yaşadım doktora gittiğimde öyle söylemişti
Tusami Ozgee96 canım o yumurtlama kanamasıdır korkma, bana da oldu bir kaç defa,doktorum söylemişti . bu günleri değerlendirin eşinle
Ozgee96 susam111 ilk gebeligimde olmadı leke yada kanama düşük yaptım lekelenme olmasına sasrdım ama olabiir tabiki zedelenmedir belki
DuyguKB 10-11-12 Ekim’de yerleşme kanaması yaşadım. 16 Ekim’de adet olmam bekleniyordu, iki gün gecikti 18 Ekim’de kan testinde hamile olduğumu öğrendim.
DuyguKB Bfduam Kan gibi değildi, kahverengi akıntı şeklindeydi. Hep çoğalacak diye bekledim, aksine iki gün sonra bitti. Çok teşekkür ederim, uzun bir bekleyişti benim için. Darısı isteyen herkesin başına inşallah.☺️🙏
DuyguKB Bfduam Bir günde bir ped bile tamamen kirlenmez, epey azdı yani benimki. Ayın 10’unda gece başladı, 12’si sabahı hiçbir şey yoktu.
Bfduam Tusami kuzum bugün ne cok denk geldik🌼😇❤ Yunurtlama kanaması cok az damla şeklinde mi oluyor? Benimde adetten uç, dört gun sonra iç çamaşırım batacak sekilde olmustu bin yemek kaşığı kadar, bu da öyle bi sey mi?
Bfduam Tusami adet gibiydi nerdeyse bayağı batmıştı dedigim büyüklükte, 1,2 yemek kaşığı kadar, boyle de oluyor mu?
Tusami Bfduam bir kere oldu dediğin şekilde bende, bildiğin battım adet olmuşum gibi baya geldi 🙈oluyor merak etme
MinnieMouse Ozgee96 bende kızımda da olmamıştı bu hamileliğimde de olmadı yerleşme kanaması canım olacak diye bir şey yok. Ama birliktelik sonrası böyle bir lekelenme olduysa biraz ilişkiye ara vermenizi tavsiye ederim. Doktora söylersen zaten ilk söyleyeceği şey bu olur.
Ozgee96 MinnieMouse iliskiden sonra degil birden bire gün icinde akıntıyla geldi ve adetim yeni bitmisti.