Bebekannesi333 Hanımlar benim merak ettiğim ben normalde bana göre 32 haftaligim bugün fakat doktor ultrasonuna göre 34 hafta hangisi doğru kafam karıştı detaylidakine göre benim doğru ama haftası ileride olursa ne olur
tazebiranne_hg04 Bebekannesi333 bir problem olmaz 2 hafta ileri 2 hafta geri olması vs bir sıkıntı yaratmaz
Tospikannesiiiii Bebekannesi333 hiç bi problem olmaz biz hep 2 hafta önde idim oglum la 40+2 de dogdu etkilemedi yani kilosu da ortalama kiloydu 3450
Cansumertt Bebekannesi333 hiç bir şey olmaz biz de 2hafta ilerdeydik kızımla bugün 40+0ız yarın 40+1 de sezaryanla alinicak kilosu da 4.500 yani içini ferah tut gayet normal
Bebekannesi333 tazebiranne_hg04 ben sezeryan olucam o yüzden dedim doktor ultrason haftasına göre mi yapar acaba
irem-Dora Tospikannesiiiii merhaba, doğmadan önce ultrasonda kaç çıkıyordu kilosu, benim de hep önde gidiyor haftasından da doğumda daha düşük olduğunu duyuyorum çoğu kişiden. Boşu boşuna sezaryen derse kabul etmeyeyim diye sormak istedim
irem-Dora Tospikannesiiiii teşekkürler, tamamdır o zaman dört kiloyu geçmemişse normal doğum için korkmama gerek yok sanırım, bakalım doktor ne diyecek, 37.haftada 3700 çıkıyordu benim 39 da falan doğurmam gerek sanırım en geç 😅
Tospikannesiiiii irem-Dora ultrason biraz fazla hesaplıyor genelde canım çatın müsait se normal dogum dene 😊 benim 40 da dahi hiç açılma yoktu ama 40+2 de 4 cm açıklık ile yattım yarım saatte 8 oldu sonra da direk dogurdum 🤣 doktor bile beklemiyordu sezeryana döner sanıyordu 🤣
irem-Dora Tospikannesiiiii ay umut ışığı oldun bana, ben de normal doğum istiyorum çok, yürüyüşe falan başladım işte doktorun tavsiyesi üzerine. Çok geçe kalmaz da ben de rahatla doğururum senin gibi inşallah 😊