Arzuburak Bugün kontrole gittim kızlar normalde 34 ama ultrasonda 35 çıktık 2:400 olarak sizce iyi mi kilosu sizlerin nasıl 🌸😍
Emine003 Arzuburak bende tam 34+0 oldum canım Perşembe günü kontrolüm var bakalım ne kadar olmuş tosunum 😅 en son 32+3 te 2143 Gr dı 🤗🌺
gizorel Arzuburak 34+4 de 2700 dü oglum🥺❤️ Bu cumartesi 36+4 doktır kontrolumuz var bakalım kaç oldu😍😍
Bebek-C 35+2de 2700dü bizim oğlan. Doktor kilosu önde demişti. Bu durumda sizinki haftasına uyumlu görünüyor :)
Yeliz6767 37+6 ama 35+1 ile uyumlu dedi doktor 2487 gr küçük benim oğlum kilo alamamış acaba ne yersem alır bende zayıfım ondan mi acaba bilgisi olan var mı? 😪
Emine003 Yeliz6767 canım kaşar muz tahin pekmez yoğurt yumurta bol bol ye şimdilik aklıma gelenler bunlar canım belki de genetik te olabilir siz minyonsaniz 🥰 sağlıklı olsun da 🤲 kiloyu doğunca da alır canım 🤗🌺
Arzuburak Yeliz6767 canım inan benim de bu haftadan önce bir hafta geriliğim vardı şöyle diyim ben biraz muz iki yumurta günde tiksinsem de birde süt biraz ağırlık vermiştim dene istersen 🙏🏻🥰🌸 inşallah sağ Salim alırız kucağımıza 🥰🌸
Arzuburak gizorel oyyyy maşallah 🧿 çok iyi inşallah benim kızımda toplar erken doğum riskim de var sağ Salim alırız kucağımıza inşallah canım 🙏🏻🥰🌸
Yeliz6767 Emine003 aynen bende zayıfım biraz babasi da 6 aylık doğmuş ona da çekmiş ilk oğlum 2510 gr doğmuştu hepsini de yiyorum günleri çok aralamadan ceviz pekmez yumurta vs.
gizorel user124578 ya masallah , ultrasonda yanılma da olabiliyor , normal doğurmak istiyorum ben de bu sefer de cok kilolu bisi olmaz umarım normal doguma engel olacak kadar😅🥰
Emine003 Arzuburak sağ salim Zamanında kucağımiza alalım evlatlarımızı inşallah canım 🤲🥰 Rica ederim canım 🤗
Yeliz6767 Arzuburak Amin inşallah yiyorum da işte genetik galiba babasına çekmiş ilk oğlum da 2510 gr doğmuştu 😁