Zynpasr65 Kızlar cumartesi saat 23:30 da çatlatma iğnesi vuruldum iğneden 6 saat sonra felan ağrılarım oldu bugün 11 buçukta aşılama oldu . Ağrılarım olduğu zaman yumurtlama olduysa bu saate kadar yumurta canlı kalmışmıdır kafam karıştı ?
Sevda-123 Zynpasr65 canım doktorun onu dikkate alarak yapmıştır aşılama işlemini. Sorunu tam anlayamadım ama, bende aşılama yaptıracağım sizin kaç tl mal oldu acaba
yasemin9222 Zynpasr65 bende bu ay aşılama yaptıracağım femara kullanmaya başladım bugün, doktorum banada aynısını söyledi yumurtalar gelişince gece iğne vuruncakmışım ertesi gün öğlen saatlerinde de aşılama yapacağız dedi
Zynpasr65 Sevda-123 23:30 da cumartesi günü çatlatma iğnesi yaptım . 6 saat sonra ağrılarım başladı. Hemen çatlama olduysa 24 saat canlı kalabildiği için yumurta bu zamana kadar canlı kalabilmişmidir onu merak ettim.
Zynpasr65 Sevda-123 genelde 36 saat sonra yumurta çatlar diyor dedim acaba iğneden 6 saat sonra hemen çatlama mı oldu
Zynpasr65 Sevda-123 aşılamayı femara ile yaptık mikroçip aşılama oldu 5.700 tuttu özel hastane Medipol .
Sevda-123 Zynpasr65 mikroçip nasıl oluyor. Bana sadece 3 bin aşılama dediler iğneler içinde rapor çıkartırız dedi doktorum
yasemin9222 Sevda-123 raporu özel hastaneler de veriyor mu acaba siz devlete mi gidiyorsunuz doktorum bana rapordan hiç bahsetmedi bende bilmiyordum sormadım
Zynpasr65 Sevda-123 Mikroçipli aşılamada tek fark spermlerin hazırlık sürecidir. Kaliteli spermleri seçmek için özel geliştirilmiş çipler kullanıyorlar normal aşılama %15 % 20 civarıyken mikroçipli aşılamada %30 %40 yüzdelik dilime kadar şans yükseliyor başarı oranı daha yüksek .
Sevda-123 yasemin9222 özele gidiyorum bana doktorum söyledi rapor çıkarırız diye. Benimkiler iğne olacak hap değil belki o yüzden dememiştir. İğneler pahalıymış 1500 civarı diyorlar
Sevda-123 yasemin9222 inşallah tutarda canım parası önemli değil😒 Rabbim bekleyen bu süreçte maddi manevi yıpranan herkese yardım etsin
bhrey selam ınsallah aşılama ıle tutar bebeğine kavusursun. Bende zeynep kamilde olacağım regli mi bekliyorum ay sonu . Ağrı falan oldu mu
Zynpasr65 bhrey amin canım inşallah rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Hayır Ağrı felan yok gayet rahat olabilirsin işlem sonrası ayağı kalkmadan yarım saat uzanıyorsun idrara sıkışık yaptılar o biraz zorladı beni sadece okadar 😊
yasemin9222 Sevda-123 inşalh hayırlı bir şekilde kucağımıza alırız allahım hepimizin yardımcısı olsun
Sssssnnmm Benim ilk aşılamamdı özelde oldu doktora 3 bin verdim ilaçlar da 2 bin civarı tutuyor mikroçip aşılama yaptı doktorum şuan 7 haftalık
Zynpasr65 Sssssnnmm ayyy maşallah bana da dua et olur mu 15 aydır istiyoruz hiç bi sorun yok rahim filmi de çekildim 2 ay da femara kullandım sonuç yok inşallah aşılama ile sevinçli haberi alırım 🥹
Sssssnnmm Zynpasr65 inşallah canım 4 sene denedim ben yumurta büyütme iğneleri çatlatma iğneleri en son aşılama deneyelim dedik ciddi bir sorun olmadığın sürece aşılama da tutan çok oluyor denemekte fayda var