Tanemveannesi_ Kızlar merhaba Antalya Kepez devlet hastanesinde doğum yapicam inşallah sorum şu devlet hastanesinde refakatçi olarak eş kalabikiyor mu bu konu hakkında bilginiz var mı ?
Duygumiran Tanemveannesi_ ewet canm kalabiliyor eger izin vermezlerse ailem burda degil kimsem yok dersin bu arada kac haftaliksin ve doktorun kim bende kepezde dogum yapmayi düşünüyorum ama dr bulamadim
Tanemveannesi_ Duygumiran yarın 33 haftalık olucam canım Zeynep inciye gidiyorum fakat o da gidiyormuş Uncalı özel hastaneye gececekmis 😞 bende ne yapacağımı bilmiyorum onun için 🥺
Duygumiran Tanemveannesi_ canm bnm bizim tanidiklar var fatma ve oya ve merve hanimi oneriyorlar bende fatmaya aldim istersen sende al randevu dolmadan benim dr gitti anlayabiliyorum seni
Tanemveannesi_ Duygumiran bende duydum evet oya hanımı öneren çok MHRS den mı alıyorsunuz Fatma hanıma hangi günler nasıl yapmam lazım
mydeno13 Duygumiran bende Fatma Özlem hanıma gittim ilk kez 28. Haftam da gayet ilgili bir doktor devlet hastanesinde iyi bir doktora gelmek şans işi acile gitmiştim bir doktor vardı baktı ama bana neden geldin dedi sırf o doktor yüzünden özele gittim
Duygumiran Tanemveannesi_ canm istersen suan 182 yi ara ararkende mhrs ye gir ben oyle yaotim ama bugun bulamazsan ya fatmaya ya oyaya yarin saat 16 da ara bulacaksin ayin 26 sina 🤗🤗
mydeno13 Duygumiran Tanemveannesi_ sıra vermiyorlar mı sabah erken gidersen sıra alan da vardı gördüm kadarı
Duygumiran mydeno13 eger Antalya daysan veriyolar ama bn elmalidan geliyorum riske atmadim illaki bakiyolar yani
Bicicek_bibocek mydeno13 eğer haftan doğuma yakınsa veriyolar sıra . Diğer turlu kadın doğum sıra vermiyo . Sıra almak için ilk doktora gidiyosn o yonlendiriyo. Bende Fatma hanıma tahlil zamanları gidiyorum . Zaten normal doğumu ebeler yaptiriyo biz gelmiyoruz dedi .
Tanemveannesi_ mydeno13 evet o şekilde sıra alınıyor hayırlısı bakalım benim o hastanede bı akrabamiz vardı o alıyordu benim için Zeynep hanımdan şimdi diğer doktorları tanımıyor onun için kendim halledicem
mydeno13 Bicicek_bibocek ama geçen birisi geldi öğle den sonra randevusu yoktu verdiler sıra Fatma hanıma
Bicicek_bibocek mydeno13 bana doktor randevu bulamazsan gel ben veririm sana dedi ama normalde özelde takipli oaldugum için gitmemiştim. Sanırım doktor kase basip veriyo öyle sıra aliniyo
Bicicek_bibocek mydeno13 yinede ben gitmeyeli değiştiyse onu bilemem ama benim bilgim bu yönde ☺️ hamile olduğumdan suphelendigim biara randevu bulamadığım için sıra almak istediğimde vermemislerdi