Dkosretas Merhaba arkadaşlar Doğum yapacağım hastanedeki odamı süslemek istiyorum önerisi olan var mı
Burcu16 Dkosretas bende çok şey yapmak istiyorum ama erken Doğum riskim var öyle bişey olursa kapı süsü dağıtılacak süslü sepet magnetli kokulu taş ve hacı şeriften çikolata bi tek yaptıracam
Alyazeynep Dkosretas ben bu zamana kadar araştırmalarım sonucu instagramda hayalimevent sayfasını buldum hem kaliteli hem de o ürünlere diğer sayfalara göre çok uygun fiyatları bi bakın isterseniz herşeyi yapıyorlar organizasyona da başladılar diye biliyorum
Haticeozturk Organizasyon tutan falan var ama ben gereksiz goruyorum ben şahsen balon alcam erkek.oldugu için mavi beyaz doğum günü süslemeleri satılan yerlerden alcam.kendimiz balon vs suslicez yanında mavi li nevresim takimingoturcem kapı süsü birde tamamdır
Muhasebeci Kapı süsü kapıya ayıca tül Masa üstüne hediye sepeti al içine dağıtacağın ürünleri koy masanın üstüne masa örtüsü Çikolata dağıtıyorlar şimdi moda Kolonya Lohusa şerbeti Helyumlu balonlar Yiyecek ürün dağıtacaksan eğer o ürünler birde hazır tabak bardak çatal peçete yeterli sanırım
Tuba704 arbustoo bende hiç birşey yapmayacağım🙈 Ailem haricinde hiçkimsemiz yok evet hatıra fotoğrafı vs için güzel olabilir ama nedense hiç isteğim yok aklım tamamen doğum anında önüme gelene sataşıyorum bu ara🙈🙈😂
arbustoo Tuba704 huzurlu ve sağlıklı doğumlar dilerim sataş gitsin kimse kırılmaz nasılsa bu durumda :)))
Busra011 Hastahane odası süslemek güzel evet ama 1 gece için abartılı şeyleri hoş bulmuyorum ben sadece kapımı süsleyip balon koyucam bence yeterli kendi ailemiz olucak zaten masa süsleme hediyelikleri mevlutunde yapmak daha güzel bence 😊