Edanurkeskin Mothersbaby benim adetlerim düzenli adetime 2 gün kaldı gebelik testim yoktu ovülasyon testi yapayim dedim böyle çıktı
MinnieMouse Edanurkeskin lh hormonu vücutta sürekli bulunduğu için bu çizgi normal çizgi canım. En iyisi gebelik testi yapana kadar bekle. Şu an güvenilirliği yok bu testin. Çünkü eğer gebelik varsa T çizgisi yumurtlama dönemi dışındaysa daha koyu çıkardı.
MinnieMouse SeydaNnur06 gecikmesini beklemekte fayda var, geç döllenme olabilir, sadece adet gecikmesi olabilir. Bir hafta beklemelisin.
bebekveannesiii Edanurkeskin belki geç döllenmedir canım sen dikkat et ve bekle inşallah vardır güzel haberlerini bekliyorum❤️
Morkelebek26 Edanurkeskin canım ben adetime 5 gün kala yaptım T çizgisi Cden kopkoyu oluyor böyle değil çizgiler tam tersi T çizgisi. C gibi oluyor C soluk 😊 inşAllahhh vardır RABBİM gönlüne göre versin RABBİM isteyen herkese nasip etsin 🤲🤲🤲
bebekveannesiii Edanurkeskin Aynen Rabbim isteyen herkesin, senin de tabiki kucağınızı doldursun inşallah ne kadarlık evlisin yada ne kadardır bebiş istiyosun😊
Lucy Edanurkeskin Ama önemli olan şuan da sabah çünkü hamilelik çok yeni 🥰 Yani ben olduğunu düşünüyorum.
Edanurkeskin bebekveannesiii 10 aydir evliyim canım son 3 aydir bebek istiyoruz korunuyorduk yani öyle neden olmuyor düşüncem yok tabi ki merakla bekliyorum yaza kadar vaktimiz var artik